Search
Close this search box.
Jennifer Lopez: Πώς την έμπλεξαν στο σκάνδαλο του Jay-Z και του Diddy
Jennifer Lopez
Credit: Jennifer Lopez /Instagram

Η Jennifer Lopez σύρθηκε στη δίνη του σκανδάλου του Jay-Z, αφού ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε να έχει έντονη λογομαχία με τον τότε σύντροφό της, Sean «Diddy» Combs την ίδια νύχτα που και οι δύο άνδρες κατηγορούνται πλέον για τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ο 55χρονος Jay-Z, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Shawn Carter, κατονομάστηκε την Κυριακή σε τροποποιημένη αγωγή που κατηγορεί και τους δύο ράπερ για την επίθεση κατά της ανήλικης σε afterparty για τα MTV VMAs στη Νέα Υόρκη το 2000.

Σύμφωνα με την αγωγή, μια τρίτη διασημότητα -μια γυναίκα- ήταν παρούσα στο δωμάτιο και παρακολουθούσε ενώ οι δύο άνδρες επιτέθηκαν σεξουαλικά στο θύμα τους.

Πρόσφατα, φωτογραφίες που ήρθαν το φως της δημοσιότητας, τις οποίες εξασφάλισε η DailyMail.com, δείχνουν την JLo, 55 χρόνων, να έχει εγκλωβιστεί σε έναν έντονο καβγά με τον Combs εκείνο το ίδιο βράδυ. Δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι η JLo είναι η μυστηριώδης διασημότητα. Επίσης, δεν κατονομάζεται στην αγωγή.

Αλλά τώρα, με την κατονομασία του Jay-Z, ο καβγάς που προσέλκυσε ενδιαφέρον και τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς έχουν επανέλθει για τα καλά στο προσκήνιο.

Η JLo έβγαινε με τον Combs από το 1999 έως το 2001, σε μια σχέση που συνεχίζει να ρίχνει μεγάλη σκιά πάνω στη σταρ μέχρι σήμερα.

Η μήνυση, στην οποία το θύμα αναγνωρίζεται μόνο ως Jane Doe, κατατέθηκε αρχικά τον Οκτώβριο, αλλά μια τροποποιημένη καταγγελία που κατατέθηκε την Κυριακή κατονομάζει τώρα τον Jay-Z ως τη δεύτερη προηγουμένως ανώνυμη διασημότητα που φέρεται να τη βίασε ενώ ήταν ναρκωμένη, μόνη και μεθυσμένη.

Σύμφωνα με την αγωγή, την οποία έλαβε η DailyMail.com: «Ο εναγόμενος Sean Combs… μαζί με τον στενό φίλο και συνεργάτη του Shawn Carter, νάρκωσαν και βίασαν μια δεκατριάχρονη σε ένα afterparty μετά τα Video Music Awards του 2000. Μια άλλη διασημότητα στεκόταν και παρακολουθούσε καθώς ο Combs και ο Carter επετίθεντο εναλλάξ στην ανήλικη».

Αυτή η τρίτη διασημότητα δεν έχει κατονομαστεί, αλλά αναγνωρίζεται ως γυναίκα την οποία το θύμα αναγνώρισε αμέσως. Τη στιγμή της επίθεσης, η οποία σύμφωνα με τη μήνυση έλαβε χώρα στις ή γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου 2000, το θύμα έβαλε έναν φίλο να την οδηγήσει στο Radio City Music Hall για να προσπαθήσει να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων, για την οποία δεν είχε εισιτήριο.

Παρακολούθησε την παράσταση έξω σε ένα jumbotron πριν πλησιάσει αρκετούς οδηγούς λιμουζίνας με την ελπίδα να μπει στην εκδήλωση ή να βρεθεί σε ένα afterparty.

Ένας σοφέρ που μετέφερε τον Combs και άλλους στο afterparty συμφώνησε να επιστρέψει για να την πάει στο afterparty σημειώνοντας ότι «ταίριαζε σε αυτό που έψαχνε ο Diddy». Μόλις έφτασε στο πάρτι, η κοπέλα κλήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο – αντίγραφο του οποίου δεν έλαβε – πριν πάει να κάνει παρέα με τους σταρ.

Αφού πήρε μερικές γουλιές από ένα κοκκινοκίτρινο ποτό, η κοπέλα φέρεται να αισθάνθηκε «ζαλισμένη και ζαλισμένη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξαπλώσει». Αναζητώντας ένα μέρος για να ξεκουραστεί, βρήκε ένα δωμάτιο που φαινόταν να είναι άδειο και δεν κλείδωσε την πόρτα. Στιγμές αργότερα «ο Combs μπήκε στο δωμάτιο, μαζί με τον κατηγορούμενο Carter και μια γυναίκα διασημότητα. Η ενάγουσα αναγνώρισε αμέσως και τις τρεις διασημότητες». Ο Combs φέρεται να πλησίασε επιθετικά την κοπέλα, «με ένα τρελό βλέμμα στα μάτια του, την άρπαξε και της είπε: Είσαι έτοιμη για πάρτι!» συνεχίζει η αγωγή.

Αφού την πέταξε στον τοίχο και πάλι στο κρεβάτι, φέρεται να τη βίασε πρώτα ο Jay-Z και στη συνέχεια ο Combs, ενώ η διάσημη γυναίκα παρακολουθούσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα