Jennifer Lopez-Ben Affleck: Μετά τα φιλιά… η ένταση στο κόκκινο χαλί – Το νέο επεισόδιο που έγινε viral
Credit: Jennifer Lopez/Instagram

Μας έχουν μπερδέψει η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Μία κρύο μια ζέστη, μια γλύκες μια… πίκρες.

Τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να έχει μια στιγμή έντασης στο κόκκινο χαλί από την πρεμιέρα της ταινίας της JLo “The Mother.”

Λίγο πριν το ζευγάρι ανταλλάξει φιλιά και τρυφερά αγγίγματα, χαμόγελα και γλυκά βλέμματα για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, φαίνεται ότι προηγήθηκε νέο έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους καθώς κάτι προκάλεσε τη διαφωνία τους. Η Jennifer Lopez έδειχνε συνοφρυωμένη και έκανε χειρονομίες προς τον σύζυγό της, ο οποίος έμοιαζε θυμωμένος.

Το ζευγάρι είχε γίνει viral στα Grammy τον Φεβρουάριο, όταν η κάμερα έπιασε την Jennifer να απαιτεί από τον Ben να προσποιείται ότι διασκεδάζει, καθώς αυτός έδειχνε δυστυχισμένος, με το πρόσωπό του να γίνεται meme.

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος σημείωσε, μιλώντας στην Daily Mail ότι το ζευγάρι μετέφερε στιγμές έντονης διαφωνίας και “μη ευθυγραμμισμένης σκέψης” κατά την τελευταία του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Αναλύοντας την τελευταία τους εμφάνιση, η ειδική στη γλώσσα του σώματος Judi James ισχυρίζεται ότι η Lopez μεταδίδει κυριαρχία, ενώ η στάση του Affleck δείχνει ότι παρακαλεί τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας στιγμής διαφωνίας.

Η ίδια δήλωσε στη MailOnline: “Αυτή η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν γεμάτη από στιγμές αντίθετης διάθεσης στη γλώσσα του σώματος του Ben και της Jennifer. Οι φωτογραφίες φαίνεται να υποδηλώνουν μια στιγμή διαφωνίας ή μη ευθυγραμμισμένης σκέψης. Η Jennifer είναι όρθια, με αυτοπεποίθηση και επιβλητική καθώς κοιτάζει τον Ben στα μάτια, δείχνει και προφανώς κατευθύνει με τον δείκτη της. Δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπό της, αλλά δεν υπάρχει εμφανές κάτι που να υποδηλώνει χαμόγελο στα χείλη.”

Και προσθέτει: “Η αντίδραση του Ben φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την κατάστασή της. Φαίνεται να έχει λυγίσει τα γόνατά του για να φέρει το κεφάλι του στο ίδιο επίπεδο με το δικό της και η στενή επαφή των ματιών του υποδηλώνει ικεσία ή αμφισβήτηση. Το στόμα του έχει μείνει ανοιχτό, κάτι που μπορεί να αποτελεί ένδειξη δυσπιστίας. Το βλέμμα έχει γίνει πιο έντονο στη δεύτερη φωτογραφία και τα φρύδια του είναι σηκωμένα, και πάλι σαν να την αμφισβητεί. Τα κάτω δόντια του φαίνονται τώρα και έχει υιοθετήσει τη χειρονομία του δείκτη, πάλι σαν να αμφισβητεί κάτι που είπε. Αυτή φαίνεται ήρεμη εδώ.”

Παρά το γεγονός ότι μοιράστηκε ένα φιλί στο κόκκινο χαλί μπροστά στις κάμερες που περίμεναν μετά το περιστατικό, η James παραδέχτηκε ότι η χειρονομία αυτή θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ανειλικρινής.

Οι τελετουργίες πόζας τους στο κόκκινο χαλί περιελάμβαναν όλα τα συνηθισμένα φιλιά και τα χαμόγελα αγάπης, αν και αυτά μπορούν πάντα να αγνοηθούν ως προβαλλόμενες πόζες και όχι ως αυθόρμητες, προσωπικές στιγμές“, εξήγησε.

Ωστόσο, η εμφάνιση “εξισορροπήθηκε” από τις πιο ευνοϊκές αλληλεπιδράσεις του ζευγαριού εκτός κάμερας.

Η ίδια είπε: “Εκεί που μπορούσαμε ακόμη να δούμε πιο αυθεντικά σημάδια αγάπης και στοργής μεταξύ τους, που ελπίζουμε ότι θα εξισορροπήσουν αυτές τις άλλες πόζες, ήρθε με το γλυκό κράτημα των χεριών τους καθώς περπατούσαν μαζί ή όταν ο Ben στάθηκε σαν φρουρός κοντά της καθώς εκείνη γύρισε την πλάτη της στις κάμερες για να ξαναβάλει κραγιόν.”

Και σημείωσε: “Τα χαμόγελά τους έπειτα από αυτό φαίνονταν ζεστά, ειλικρινή, γεμάτα ευγνωμοσύνη, παρέχοντας κάποια συναισθηματική ισορροπία.

Ωστόσο, ειδικός στην ανάγνωση χειλιών δίνει μία άλλη οπτική της στιγμής ανάμεσα στο ζευγάρι. Σύμφωνα με αυτόν, η Lopez ρώτησε τον αγαπημένο της αν ήταν πολύ ανοιχτό το ντεκολτέ της με τον Ben να απαντά ότι ήταν μια χαρά. Ενώ πόζαρε για ακόμη μερικές φωτογραφίες, ο Ben φάνηκε να ψιθυρίζει στη σύζυγό του: “Μην ανησυχείς, μωρό μου.”

Στο μεταξύ, τον γύρο των social media κάνει άλλο ένα βίντεο που δείχνει τον Ben Affleck να χτυπά εκνευρισμένος την πόρτα του αυτοκινήτου αφού η Lopez έχει καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Μπορεί το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok να σημειώνει ότι ο Affleck είναι ένας ιππότης που κρατά την πόρτα για τη σύζυγό του, αλλά οι χρήστες των social παρατήρησαν την απότομη κίνηση.

Βέβαια, στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τον σταρ να κοιτάζει προς το μέρος αυτών που τραβούν βίντεο και μάλλον τα νεύρα του οφείλονται στο γεγονός ότι κάθε κίνησή του βιντεοσκοπείται και όχι στη συζήτηση που είχε με την JLo.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα