Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει ελάχιστες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα, λόγω του ερχομού του νέου μέλους της οικογένειάς της.
Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τη βλέπουμε να κρατάει το καρότσι του μωρού της, σε μια από τις πρώτες βόλτες μαμάς και γιου.
Στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός έγραψε: «Ώστε ο υπόλοιπος κόσμος συνέχιζε κανονικά όλες αυτές τις μέρες ε…».
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της μέσα από το μαιευτήριο. Η ηθοποιός, τότε, είχε επισημάνει πως ο κόσμος δεν είναι ίδιος πια.
Συγκεκριμένα είχε γράψει τα εξής συγκινητικά λόγια: «Και ξεκινάς με υπερένταση, γεμάτη αγωνία. Και φόβο. Και λαχτάρα. Και περνούν οι ώρες. Και σε εκπλήσσει το σώμα σου, η αντοχή σου, η ξαφνική ψυχραιμία που δεν μπορείς να καταλάβεις από πού προκύπτει . Και φτάνει η στιγμή. Και μέχρι να ακουστεί το κλάμα ο χρόνος σταματά. Και μετά εκρήγνυνται όλα μέσα σου. Και νιώθεις ευγνώμων που βίωσες αυτό το θαύμα. Όλο αυτό το διάστημα.
Ή τουλάχιστον έτσι ένιωσα εγώ. Ευγνώμων προς τη φύση. Ευγνώμων προς το γιατρό μου, Λάμπρο Γιαννίκο, έναν εξαιρετικό επιστήμονα αλλά κυρίως άνθρωπο! Που ήταν πάντα εκεί για όλα με ευγένεια, κατανόηση , ευαισθησία! Ευγνώμων προς τη Μαία μου για όλη την καθοδήγηση και την ασφάλεια που με έκανε να νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά! Αν η καλή νεράιδα είχε πρόσωπο, θα ήταν το δικό της! Τον γιατρό Κωνσταντίνο Κωσταρά και όλο το προσωπικό του Ιασώ. Είστε υπέροχοι!
Ευγνώμων προς τον Κίμωνα γιατί … είναι αυτός που είναι γενικώς!
Εδώ και μερικές μέρες, για μένα ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Για το μικρό μας θαύμα όμως θα φροντίσω αυτός ο κόσμος να είναι ο καλύτερος που μπορεί να υπάρξει!»