Στην εκπομπή «Happy Day» εμφανίστηκε η Ιωάννα Παππά και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, τον λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί αλλά και για τις εσωτερικές της αναζητήσεις.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο: «Προσπαθώ να έχω εξωτερική ηρεμία, γιατί έχω εσωτερική ταραχή. Σίγουρα θέλω τα πράγματα γύρω μου να είναι τακτοποιημένα, θέλω να υπάρχει ηρεμία στον χώρο μου. Το παιδί το έχει βρει, ο άνδρας μου καθόλου. Ο άνδρας μου χρειάζεται πέντε λεπτά για να τα κάνει όλα χάλια. Είναι μια χαμένη μάχη η ακαταστασία του αλλά συνεχίζω να γκρινιάζω. Νομίζω ότι και οι δυο επιμένουμε να γκρινιάζουμε για τα ίδια πράγματα».
Η Ιωάννα Παππά δεν δίστασε να μιλήσει και για την επιλογή της να μην προχωρήσει σε δεύτερη εγκυμοσύνη, εξηγώντας πως τα πρώτα χρόνια μετά τον ερχομό του γιου της ήταν απαιτητικά. «Ήταν δύσκολο να κάνω δεύτερο παιδί από άποψη χρόνου, βοήθειας… Είδα πώς κύλησε ο πρώτος καιρός, τα πρώτα τρία χρόνια με το παιδί και νομίζω ότι στην εποχή μας, αν δεν υπάρχει βοήθεια… Έχω βοήθεια, αλλά όχι και για δεύτερο παιδί. Όλο αυτό το ξεκίνημα… Ήταν δύσκολα αυτά τα πρώτα χρόνια. Νομίζω αν είχε κυλήσει πιο ομαλά ο πρώτος καιρός με τον γιο μου, Αντώνη θα είχα μπει πιο εύκολα στη διαδικασία να κάνω κι άλλο παιδί» είπε.
Ο γιος του ζευγαριού είναι 6 ετών και φέτος πηγαίνει στην Α’ Δημοτικού. Η Ιωάννα Παππά και ο σύζυγός της μετρούν περίπου 12 χρόνια κοινής πορείας ενώ δεν έχουν κάνει γάμο αλλά σύμφωνο συμβίωσης. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της:
«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, γιατί όταν έμεινα έγκυος, σκεφτήκαμε να κάνουμε πολιτικό, γιατί θρησκευτικό έλεγα λίγο δύσκολο. Και ο άντρας μου δεν ήταν τόσο θερμός για μεγάλο γάμο, δεν είναι έτσι καθόλου, σκεφτήκαμε να πάμε στα πιο εύκολα, που ήταν το σύμφωνο συμβίωσης, κυρίως για το παιδί. Μετά δεν χρειάστηκε να πάμε σε γάμο κανονικό. Μπορεί να κάνουμε ένα γλέντι που μου αρέσει εμένα, εκείνος δεν θέλει καθόλου».