Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί – Ψάχνω λύση στο εξωτερικό»
Iωάννα Παλιοσπύρου
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Η γνωστή motivational speaker προχώρησε σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε η ζωή της άλλαξε ριζικά και ακόμη και σήμερα συνεχίζεται η διαδικασία της θεραπείας και της αποκατάστασης.

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Δεν το κάνω για τους άλλους, με κάνει εμένα χαρούμενη. Όση ενσυναίσθηση και να είχα πριν το συμβάν, δεν ήξερα τον τρόπο για να τη διοχετεύσω. Τώρα αυτό έχει αλλάξει. Όταν συμβαίνει κάτι πολύ δύσκολο στους ανθρώπους, πρέπει για να αντέξουν να βγάλουν πράγματα από τη ζωή τους που τους «τρώνε» την ενέργεια. Δεν ξέρουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.

«Όταν φτάνεις στο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό να σε κυριεύσει. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω. Ίσως, όταν νιώσω στο μέλλον ότι ξαναπατάω στα πόδια μου και νιώσω ασφάλεια στο θέμα της υγείας, φοβάμαι μήπως μου βγει αυτό το συναίσθημα. Δεν ξέρω αν θεωρείται υγιές το ότι δεν έχω περάσει από αυτό το μονοπάτι», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και συνέχισε: «Ακόμα και στο δικαστήριο είχα πει στον εαυτό και στην οικογένειά μου ότι δεν θέλω φωνές, δεν θέλω άσχημες καταστάσεις. Ήθελα να πω στους δικαστές τι έχω περάσει και να φύγω. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου εκεί προφανώς έχω θυμώσει, έχω βρίσει και έχω φωνάξει.

Είναι γνωστό ότι δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό για να βάλω ένα πρόσθετο μέλος. Εδώ στην Ελλάδα έχουν την τεχνογνωσία σε τέτοια θέματα αλλά όχι την εμπειρία».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα