Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινήθηκε on air – “Θα μου λείψετε πάρα πολύ, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν”

Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο αποψινό “Love It”.

Την ώρα της μαγειρικής η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν έμαθε ότι αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ακολούθησε ένας συγκινητικός διάλογος μεταξύ τους, με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει εμμέσως την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ.

«Παρόλο που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό μου, είμαι πολύ ευσυγκίνητος και πολύ ευαίσθητος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια, αλλά πιο πολύ εσένα γιατί μου έμαθες πράγματα. Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σου.

Kαι συνέχισε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης:

Δεν είσαι κουτσομπόλα, δεν είσαι τεμπέλα, δεν είσαι απρόσωπη, δεν είσαι παρτάκιας, είναι πολλά τα “δεν είσαι”. Είσαι μια κοπέλα που έχεις και μόρφωση, αλλά και παιδεία που είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν και τα δύο μαζί»,

Η Ιωάννα Μαλέσκου φανερά συγκινημένη του απάντησε:

“Θα μου λείψεις πάρα πολύ! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις. Είσαι ένας καλός άνθρωπος, ένας σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το α και ω. Σε αγαπώ, χαίρομαι που έχω κάνει έναν φίλο αληθινό και σε ευχαριστώ για όλα”.

Και συνέχισε η παρουσιάστρια:

“Κατά καιρούς ο κόσμος έχει διαβάσει πολλά να λένε, να νομίζουν ότι λένε, οι συνεργάτες μου για μένα και ίσως αυτό να με πικραίνει γιατί εγώ ξέρω πραγματικά τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε, με αυτούς που δεν βλέπετε”.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης παρενέβη σε εκείνο το σημείο και τόνισε:

“Στα παρασκήνια, αυτό που συζητάμε με όλα τα παιδιά είναι ότι όλοι θα ήθελαν να είναι και του χρόνου μαζί σου και τον επόμενο χρόνο γιατί εκεί φαίνεται τελικά τι άνθρωπος είσαι και τι επαγγελματίας”.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε τον διάλογο λέγοντας:

“Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και σας αγαπώ πάρα πολύ! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πραγματικά ποιοι είμαστε τελικά. Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στεναχωριέμαι γιατί όντως είμαι άνθρωπος που δένεται. Θα μου λείψετε πάρα πολύ”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα