Ιωάννα Μαλέσκου: Οι περιπέτειές της στην κουζίνα – “Τι το ήθελα η έρμη μάνα…”
Ιωάννα Μαλέσκου κόρη
Credit: imaleskou/Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε την πονεμένη ιστορία της από την κουζίνα.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να φτιάξει σπιτικό ποπ κορν αλλά προφανώς η προσπάθειά της στέφθηκε από πλήρη αποτυχία. Η ίδια ομολόγησε ότι έκαψε δύο κατσαρόλες, παρά τις οδηγίες που έλαβε από τη μαμά Μαλέσκου.

Αυτή που λέτε είναι μια σπιτική μηχανή. Πίσω από καθετί μικρό κρύβεται μεγάλη αγάπη και συνήθως και μια ‘πονεμένη’ ιστορία” έγραψε στο Insta Story της η Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια εξήγησε τι συνέβη:

“Πριν από λίγες μέρες, βράδυ μάλιστα, δοκίμασα να κάνω παπαδίτσες (ποπ κορν). Πήρα τηλεφωνικές οδηγίες από τη μαμά Μαλέσκου, πώς να φτιάξω χωρίς λάδι/ βούτυρο κλπ, λέω μέσα μου ”Ιωάννα το’ χεις”. Με πίστεψα. Τι το ήθελα όμως η έρμη μάνα, που κατέληξα όχι μόνο να μη φάω αλλά και να κάψω δύο κατσαρόλες. Μαύρισε ο πάτος, μαύρισε και η ψυχή μου. Ένα σας λέω, 3 μέρες μετά ήρθε αυτό το δώρο. Αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Αυτό θα πει αγάπη. Και σπιτικές παπαδίτσες!”

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητά της με την κορούλα της και τον αγαπημένο της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα