Ιωάννα Μαλέσκου-Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς – Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου
Credit: Iωάννα Μαλέσκου/Instagram

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της κύησης και και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Όπως αποκάλυψε η ίδια πρόσφατα περιμένει κοριτσάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται μάλιστα να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού στο Instagram Soula Glamorous, που δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω».

«Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του» ανέφερε χωρίς να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Την είδηση για τον γάμο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά σχολίασε και η εκπομπή του Open “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα