Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση…»
Ηλίας Ψινάκης
Credit: iliaspsinakis/Instagram

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε μεταξύ άλλων για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε τον Σάκη Ρουβά στο “Γηροκομείο”.

«Δεν έχω ακούσει ακόμα το τραγούδι της Eurovision, αλλά μου το λένε όλοι και θα το ακούσω. Αλλά έμαθα ότι το κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Στην ΕΡΤ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη γενικά, ότι κι αν κάνει, οι καλλιτέχνες δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά η ΕΡΤ είναι άλλα ντ’ άλλων τα τελευταία χρόνια, στατιστικά.

Είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης: «Για να το πάρει ο Φωκάς σημαίνει ότι κάτι έχει ακούσει και ο Φωκάς είναι βασικός συντελεστής σε νίκες στη Eurovision. Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε τον Σάκη Ρουβά στο “Γηροκομείο”, ο Ηλίας Ψινάκης υπογράμμισε: «Δεν θέλω ποτέ να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον άνθρωπο, να τον καλέσω δηλαδή και να μου πει όχι. Αν θέλει ο Σάκης, ας έρθει, όλοι τον ζητάνε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα