Η Viola Davis δέχεται έντονη κριτική για την ερμηνεία της ως Michelle Obama
@thefirstlady_sho

Η Viola Davis απογοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό.

Η 56χρονη ηθοποιός συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά του Showtime, ‘The First Lady’. Υποδύεται τη Michelle Obama και στο πλευρό της πρωταγωνιστούν η Gillian Anderson και η Michelle Pfeiffer. Η εκπομπή δημιουργήθηκε από τον Aaron Cooley και ακολουθεί τις ζωές των συζύγων των Αμερικανών προέδρων, στο πέρασμα του χρόνου. Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και παρά τον αρχικό ενθουσιασμό του κοινού, το τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε και πολλοί αντέδρασαν έντονα μέσω του διαδικτύου.

Η Viola Davis έχει αποδείξει πολλές φορές το ταλέντο της στην υποκριτική, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο λόγος είναι ότι δεν μετέφερε σωστά μια πολύ χαρακτηριστική έκφραση της Obama. Πρόκειται για τα σφιγμένα χείλη της, τα οποία κατέληξαν να φαίνονται ως… duck face.

Στα social media δημοσιεύθηκαν αποσπάσματα της σειράς κοροϊδεύοντας τη Viola, ενώ πολλοί χρήστες έγραψαν πως ξέσπασαν σε γέλια, και άλλοι δήλωσαν ότι θα τα χρησιμοποιήσουν ως memes. Το περιεχόμενο των σχολίων αγγίζει τα όρια της υπερβολής, δυστυχώς ωστόσο και οι κριτικοί συμφωνούν μαζί τους και απλά ελπίζουν πως τα επόμενα εννιά επεισόδια θα είναι πολύ καλύτερα από άποψη ερμηνειών. Η πρωταγωνίστρια πάντως δεν έχει δηλώσει ακόμη κάτι σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, ούτε και έχει απαντήσει στους haters.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα