Η βασίλισσα Ελισάβετ αρνείται να παραλάβει το βραβείο «Oldie της χρονιάς»
@theroyalfamily/instagram

Πρόσφατα το βρετανικό περιοδικό Oldie, έστειλε στον προσωπικό γραμματέα της βασίλισσας Ελισάβετ, Sir Edward Young, μια επιστολή με την οποία ζητούσε από την βασίλισσα να δεχτεί τον τιμητικό τίτλο «Oldie της Χρονιάς».

Η απάντηση που έλαβε ήταν: «Η Αυτού Μεγαλειότης πιστεύει ότι είσαι όσο μεγάλος ηλικιακά όσο νιώθεις, γι’ αυτό και η Βασίλισσα δεν πιστεύει ότι πληροί τα κριτήρια για να δεχτεί τον τίτλο και ελπίζει να βρείτε έναν αποδέκτη που να το αξίζει περισσότερο».

@theroyalfamily/instagram

Ο πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων Gyles Brandreth, χαρακτήρισε την επιστολή «αξιαγάπητη» αλλά δήλωσε ότι δεν θα το βάλει κάτω και κάποια στιγμή στο μέλλον η πρόταση θα γίνει ξανά.

Το 2011, ο Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της βασίλισσας είχε λάβει το ίδιο βραβείο και είχε πει ότι είναι σημαντικό να σου υπενθυμίζουν ότι τα χρόνια περνάνε. Σήμερα, η βασίλισσα Ελισάβετ, ετών 95 παρακαλώ, καταρρίπτει τα ηλικιακά κριτήρια. Χρειαζόταν η κεφαλή της Βασιλικής οικογένειας για να πειστούμε ότι τελικά η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός; Είδωλο!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα