Η Τεξανή Selena Gomez και άλλοι stars εκφράζουν τη θλίψη τους για το συμβάν του Texas
@selenagomez

Μετά τον θάνατο 19 παιδιών και δύο ενηλίκων στο Uvalde του Texas, η Selena Gomez ζήτησε δράση από «αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία» για να αλλάξουν τους νόμους, συμβάλλοντας στην αποτροπή περισσότερων μαζικών πυροβολισμών.

Στο Twitter, η Selena εξέφρασε τη θλίψη της για όσους χάθηκαν λέγοντας: «Σήμερα στην πατρίδα μου, στο Texas, 18 αθώοι μαθητές σκοτώθηκαν ενώ απλώς προσπαθούσαν να λάβουν εκπαίδευση. Μια δασκάλα σκοτώθηκε κάνοντας τη δουλειά της. Mια ανεκτίμητη αλλά δυστυχώς υποτιμημένη δουλειά. Αν τα παιδιά δεν είναι ασφαλή στο σχολείο, πού είναι ασφαλή;».

Ενόψει του 27ου σχολικού πυροβολισμού του 2022, η τραγουδίστρια συνέχισε: «Είναι τόσο απογοητευτικό και δεν είμαι σίγουρη τι να πω πια. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να αλλάξουν πραγματικά τους νόμους για να αποτρέψουν αυτούς τους πυροβολισμούς στο μέλλον». Σε μια περαιτέρω πρόσκληση για δράση, η Gomez συμπεριέλαβε έναν σύνδεσμο προς το Everytown For Gun Safety Action Fund. Το ταμείο επιδιώκει να λάβει προληπτικά μέτρα κατά της ένοπλης βίας στις ΗΠΑ, παρέχοντας παράλληλα πληροφορίες για το πρόβλημα γενικότερα.

Πολλοί καλλιτέχνες έχουν μιλήσει για τον άδικο θάνατο των παιδιών και των δασκάλων στο Robb Elementary. Ανάμεσά τους είναι η Taylor Swift που εξέφρασε την οργή της.

Νιώθω οργή και θλίψη, και τόσο πληγωμένη από τις δολοφονίες στο Uvalde, στο Buffalo, στο Laguna Woods… Με τους τρόπους με τους οποίους, ως έθνος, έχουμε εξαρτηθεί από την αφόρητη θλίψη. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια συνέδεσε την δήλωσή της με εκείνη του Steve Kerr, προπονητή των Golden State Warriors».

Η Olivia Rodrigo αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Los Angeles, λέγοντας: «Μακάρι να μην ανησυχούμε ποτέ για την ασφάλειά μας ή τη ζωή μας σε μέρη που είναι αφιερωμένα στη μάθηση και την ανάπτυξή μας. Και είμαι τόσο ραγισμένη που αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε – και χρειαζόμαστε αυστηρότερους νόμους για τον έλεγχο των όπλων στην Αμερική».

Οι πυροβολισμοί στο δημοτικό σχολείο σημειώθηκαν μόλις 10 ημέρες αφότου ένας βαριά οπλισμένος 18χρονος άνοιξε πυρ σε ένα σούπερ μάρκετ σκοτώνοντας 10 ανθρώπους στο Buffalo της Νέας Υόρκης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα