Η Taylor Swift στην κορυφή των παγκόσμιων πωλήσεων για 4η φορά
Η Taylor Swift πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του "The Eras Tour" στο στάδιο SoFi στην Καλιφόρνια, τον Αύγουστο 2023.
Η Taylor Swift πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια του "The Eras Tour" στο στάδιο SoFi στην Καλιφόρνια, τον Αύγουστο 2023. Photo by Emma McIntyre/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management

Νέα διάκριση για την Taylor Swift: H Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων παγκοσμίως το 2023, για 4η φορά από τότε που η IFPI (Διεθνής Ομοσπονδία Φωνογραφικής Βιομηχανίας), ένα διεθνές όργανο του μουσικού κλάδου, απονέμει αυτόν τον τίτλο. 

Είναι η 11η φορά που αυτή η κατάταξη καθορίζεται «στη βάση των παγκοσμίων πωλήσεων ενός καλλιτέχνη ή ενός συγκροτήματος κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε, σε όλες τις εκδόσεις: streaming, μεταφορτώσεις και φυσικά μέσα και στο σύνολο του ρεπερτορίου τους» εξήγησε σήμερα το IFPI, που αντιπροσωπεύει την ηχογραφημένη μουσική βιομηχανία παγκοσμίως.

Η διάκριση του 2023 ακολουθεί εκείνες των 2014, 2019 και 2022.

Η Ομοσπονδία IFPI χαιρετίζει «μια εξαιρετική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας η καλλιτέχνιδα μέτρησε τρία άλμπουμ (…) στην κορυφή των κατατάξεων», δηλαδή το «Midnights» και οι επανεκδόσεις των δίσκων της «Speak Now» και «1989».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα