Η συγκινητική εξομολόγηση του Bradley Cooper – “Δεν θα ήμουν ζωντανός αν δεν γινόμουν πατέρας”
Bradley Cooper
Credit: Rena Schild /Shutterstock

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με την πατρότητα προχώρησε ο Bradley Cooper. Ο σταρ παραδέχθηκε ότι δεν είναι σίγουρος ότι θα ζούσε αν δεν είχε γίνει πατέρας.

Ο Cooper απέκτησε την κόρη του Lea με το μοντέλο, πρώην σύντροφό του Irina Shayk το 2017 και εξήγησε πως η ανατροφή της μικρής του κόρης τον ώθησε να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο και να αφήσει οριστικά πίσω του τις προηγούμενες μάχες του με τον εθισμό.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast Armchair Expert with Dax Shepard, ο Bradley εξήγησε με συγκίνηση: “Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος αν θα ήμουν ζωντανός αν δεν ήμουν μπαμπάς. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Δεν είμαι σίγουρος. Απλά χρειαζόμουν κάποιον να μου πει: Θα ρίξουμε αυτή την τεράστια άγκυρα. Εγώ λέω, Γιατί; Τρέχουμε! Μόλις έκανα αναβάθμιση στο σκάφος και ξέρω πού φυσάει ο άνεμος.

Μου λένε: Όχι, όχι, όχι, έρχεται τσουνάμι και χρειάζεσαι μια άγκυρα και θα τη ρίξουμε. Γιατί αυτό θα υπαγορεύει ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα. Το DNA σου θα σου πει ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από εσένα”.

Ο Bradley επέμεινε ότι άλλαξε τη ζωή του επειδή ήθελε να δώσει στη Lea μια πιο σταθερή ανατροφή από τη δική του, αφού τα πρώτα χρόνια της ζωής του είχαν καταστραφεί από τον αλκοολισμό στην οικογένειά του.

Πρόσθεσε: “Είμαι ένας πατέρας που [προσπαθεί να] κάνει τη λιγότερη δυνατή ζημιά στην κόρη μου. Για να μην μεγαλώσει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο… Θέλω να έχει, όσο μπορεί, ένα θεμέλιο που να είναι σαν 25 πόδια παχύ, τσιμέντο, με το οποίο μπορεί να περπατήσει σε αυτή τη γη. Αυτός είναι ο στόχος. Μπορώ να νιώσω την ασφάλεια που νιώθει. Είναι τόσο απτή, είναι αισθητή. Αυτό είναι τόσο ικανοποιητικό”.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τα συναισθήματά του για τη Lea, παραδεχόμενος ότι δεν ένιωσε την έντονη αγάπη ενός πατέρα παρά μόνο μερικούς μήνες μετά τη γέννησή της.

Είπε: “[Τους πρώτους δύο μήνες σκεφτόμουν] “Δεν ξέρω καν αν αγαπώ πραγματικά το παιδί. Είναι τέλεια. Είναι cool. Βλέπω αυτό το πράγμα να εξελίσσεται… [Αλλά] ξαφνικά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα