Η συγκινητική χειρονομία της Zendaya – Δεν ξεχνά το ξεκίνημά της
Credit: Zendaya/Instagram

Η Zendaya αποδεικνύει ότι δεν ξεχνά το ξεκίνημά της παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσια παγκόσμια φήμη.

Η 27χρονη σταρ του Euphoria συνεργάστηκε με το Women Donors Network για να δωρίσει 100.000 δολάρια στο μέρος όπου ξεκίνησε η καριέρα της ως ηθοποιού: το California Shakespeare Theater στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Το θέατρο ανακοίνωσε τη δωρεά στο North Star Fund, το οποίο βοηθάει σε βελτιώσεις και μελλοντικές παραστάσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την επιχορήγηση γενικής υποστήριξης σε συνεργασία με τη Zendaya”, έγραψε σε δήλωσή της η Leena Barakat, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Women Donors Network (WDN). “Ελπίζουμε ότι η χρηματοδότησή μας θα στηρίξει το έργο σας και θα βοηθήσει στην προώθηση του στρατηγικού σας οράματος, όπου τα κεφάλαια χρειάζονται περισσότερο”.

Ο Clive Worsley, εκτελεστικός διευθυντής του θεάτρου, ευχαρίστησε επίσης τη Zendaya για την προσφορά της.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στη Zendaya και το WDN για τη συνεργασία τους και τη γενναιόδωρη επιχορήγηση 100.000 δολαρίων στο North Star Fund”, έγραψε ο Worsley σε δήλωσή του. “Αυτό το δώρο βοηθάει στο να συνεχίσει το Cal Shakes να είναι δυνατό, καθώς προετοιμαζόμαστε για την επετειακή μας σεζόν για τα 50 χρόνια!”

Το θέατρο ιδρύθηκε το 1974 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, όταν οι θεατές συγκεντρώνονται στο υπαίθριο αμφιθέατρο Bruns. Σύμφωνα με την εφημερίδα San Francisco Chronicle, η Zendaya εντάχθηκε στο θέατρο επειδή η μητέρα της δούλευε εκεί για 12 καλοκαίρια, όταν η σημερινή σταρ ήταν παιδί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα