Η Sophie Turner απέσυρε την αγωγή κατά του Joe Jonas για παράνομη κατακράτηση των παιδιών τους
Credit: Sophie Turner/Instagram

Η Sophie Turner απέσυρε τις αξιώσεις “παράνομης κατακράτησης” κατά του εν διαστάσει συζύγου της, Joe Jonas, όσον αφορά στην επιμέλεια των δύο κοριτσιών τους.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, ένας δικαστής των ΗΠΑ ενέκρινε την απόρριψη της αίτησης, αφού και οι δύο σταρ υπέγραψαν ένα σχέδιο συναίνεσης που εγκρίθηκε από δικαστή του Ηνωμένου Βασιλείου την περασμένη εβδομάδα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Turner, 27 ετών, μήνυσε τον Jonas για παράνομη κατακράτηση. Υποστήριξε ότι ο Jonas, 34 ετών, παρακρατούσε τα διαβατήρια των κοριτσιών τους και δεν τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην Αγγλία. Το πρώην ζευγάρι έχει την Delphine, 18 μηνών, και τη Willa, 3. Η αγωγή κατά του μουσικού ζητούσε “την άμεση επιστροφή των παιδιών που αφαιρέθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα”, με τη νομική ομάδα της Turner να υποστηρίζει ότι η “παράνομη κατακράτηση” ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πριν από την απόρριψη και μετά την αγωγή της Turner τον Σεπτέμβριο, ο Jonas δημοσίευσε μια δήλωση που αμφισβητούσε τους ισχυρισμούς της την επόμενη μέρα. Τότε, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι πίστευε πως οι δυο τους είχαν καταλήξει σε συμφωνία για να εργαστούν πάνω σε ένα σχέδιο συν-γονικής συμβίωσης.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, οι δύο τους κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία για να κρατήσουν τις δύο κόρες τους στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE.

Η προσωρινή απόφαση συγκατάθεσης ανέφερε ότι η Turner και ο Jonas διατάχθηκαν να κρατήσουν τα παιδιά τους στις νότιες και ανατολικές περιοχές της Νέας Υόρκης.

Μετά την προσωρινή απόφαση συναίνεσης, το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία προσωρινής επιμέλειας για τις δύο κόρες τους στις 10 Οκτωβρίου 2023.

Στη συνέχεια, οι δύο τους εξέδωσαν κοινή δήλωση. “Έπειτα από μια παραγωγική και επιτυχημένη διαμεσολάβηση, συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά θα περνούν εξίσου χρόνο σε αγαπημένα σπίτια τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο“. Η δήλωση κατέληγε: “Ανυπομονούμε να γίνουμε σπουδαίοι συν-γονείς”.

Στις 5 Σεπτεμβρίου, ο μουσικός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Μαϊάμι από την επί τέσσερα χρόνια σύζυγό του. Η αίτηση υποστήριζε ότι “ο γάμος μεταξύ των μερών έχει διαλυθεί ανεπανόρθωτα”. Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου, το ζευγάρι έχει συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα