Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά – Η απάντηση για τις ενέσεις
Σίσσυ Χρηστίδου
Credit: Sissy Christidou/ Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά πριν από το καλοκαίρι κάτι που αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που δημοσίευε στα social media. Η ανανεωμένη της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη και κατά το ξεκίνημα της φετινής εκπομπής της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια του Mega όλο αυτό το διάστημα δεν σταματά να δέχεται μηνύματα από followers που την ρωτούν με ποιο τρόπο έχασε τα παραπανίσια κιλά. Έτσι η ίδια αποφάσισε να συγκεντρώσει τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται και απάντησε μέσα από ένα βίντεο, το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πολλά από τα μηνύματα που μου στείλατε είναι για μεθόδους που εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, πολύ παρεμβατικές μεθόδους, για επεμβάσεις. Με ρωτούσατε αν έχω πάρει αυτές τις ενέσεις που παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη. Δεν έχω ακολουθήσει τίποτα τέτοιο, είναι κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μιλάμε για φάρμακα. Σαφώς αν λάβετε μία τέτοια οδηγία από τον γιατρό σας ή υπάρχει κάποιος λόγος ιατρικός που πρέπει να το ακολουθήσετε αυτό, είναι δικό σας θέμα. Δεν θέλω όμως να υπονοείτε κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μου έκαναν αυτή την ερώτηση οπότε θορυβήθηκα και θεώρησα ότι μπορεί κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο. Ας το βγάλουμε λοιπόν από το τραπέζι», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το βίντεο που ανάρτησε η Σίσσυ Χρηστίδου

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις περιόδους που πήρε το περισσότερο βάρος και συγκεκριμένα στις δύο εγκυμοσύνες της, όπου πήρε 40 κιλά στην πρώτη και 30 στη δεύτερη.

«Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους, ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου».

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά, ακολούθησα την ίδια μέθοδο. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε», αποκάλυψε.

«Έχω παλέψει πολλά χρόνια με το βάρος, τις δίαιτες, τα κιλά και για εμένα είναι πολύ δύσκολο να μπω σε μία διατροφή, δεν έχω το ψυχικό σθένος, δεν αντέχω.

Με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί για εμένα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και περίεργα με προσωπικές δυσκολίες. Με ρωτάνε αν έχει φτιάξει η διάθεση μου επειδή έχασα βάρος, η απάντηση όμως είναι, ότι έχασα βάρος επειδή έφτιαξε η διάθεση μου. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο.

Έβαλα στη ζωή μου πιο ενεργά και το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο που έχω στο σπίτι μου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι καθημερινά θα περπατάω κάποιες ώρες στον διάδρομο, δεν τρέχω. Με κάθε ευκαιρία θα αθληθώ και με τα παιδιά μου», συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει πως το σημαντικότερο είναι να αγαπά κανείς τον εαυτό του άσχετα από την εικόνα του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα