Η Sienna Miller μίλησε για την καταστροφική τοξικότητα των media
Photo by Rich Fury/VF22/Getty Images for Vanity Fair

Η Sienna Miller βρίσκει την κουλτούρα των tabloids άκρως τοξική.

Τον τελευταίο καιρό, η 40χρονη ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Netflix ‘The Anatomy of a Scandal’. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό θρίλερ έξι επεισοδίων, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες. Η Sienna υποδύεται τη σύζυγο ενός υπουργού της βρετανικής κυβέρνησης, ο οποίος εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης. Με σκοπό να προωθήσει το νέο της project, η πρωταγωνίστρια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα ‘The Guardian’.

Μίλησε για διάφορα ζητήματα, ένα εκ των οποίων ήταν η ταύτιση που νιώθει με τον ρόλο της.

Όταν η Sienna Miller ήταν 23 ετών, οι φωτογράφοι ακολουθούσουν την κάθε της κίνηση. Όλα είχαν ξεκινήσει το 2005, λόγω της σχέσης της με τον διάσημο ηθοποιό Jude Law. Από τότε βρισκόταν διαρκώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και δυστυχώς γνώρισε τη σκληρή πλευρά των media. Αυτή η κατάσταση έγινε πολύ γρήγορα τοξική, αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της. H είδηση έγινε γνωστή, επειδή η εφημερίδα ‘The Sun’ απέκτησε πρόσβαση σε αρχεία του γυναικολόγου της.

“Κάνεις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είσαι συντετριμμένη. Προσπαθείς να μη σπάσεις. Κι όλα αυτά ενώ σε κοροϊδεύουν και σε εξευτελίζουν. Ειλικρινά, ήταν κόλαση. Το ήξεραν κυριολεκτικά οι τρεις κολλητές μου και κανείς άλλος. Δεν άργησα να καταλάβω πως η Sun είχε στα χέρια της αρχεία του γιατρού μου – πώς το κατάλαβα; Με πήρε εκείνος τηλέφωνο και μου είπε ότι είχε στείλει τα έγγραφα που του είχα ζητήσει – δεν είχα ζητήσει τίποτα. Ήταν τόσο μεγάλο το άγχος. Τότε, έχασα κάθε ικανότητα να σκεφτώ καθαρά. Ήμουν σε απόλυτο πανικό και ήδη πονούσα πολύ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Ήταν τόσο τοξικό. Εκείνες οι μέρες – η φρενίτιδα, η τρέλα τού τι περνούσαν οι γυναίκες, συγκεκριμένα… Κοιτώντας πίσω, μοιάζει με παράξενη ταινία. Ένα άλλο σύμπαν”, πρόσθεσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα