Η Selena Gomez στέλνει μήνυμα για το body positivity και δηλώνει περήφανη για το πριν και το τώρα
H Selena Gomez στο λανσάρισμα των προϊόντων της Rare Beauty
H Selena Gomez στο λανσάρισμα των προϊόντων της Rare Beauty στις 10 Ιανουαρίου 2024. Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Rare Beauty

Η Selena Gomez δεν διστάζει να μιλήσει ειλικρινά για την εικόνα του σώματός της. Η τραγουδίστρια ανέβασε Instagram Stories, όπου σε φωτογραφίες επέδειξε τις αλλαγές στο σώμα της στο πέρασμα των χρόνων.

Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου φωτογραφίζεται φορώντας ζεβρέ μπικίνι. Στο Instagram Story, έγραψε: “Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναείμαι ποτέ έτσι…”.

Credit: selenagomez/Insta Stories

Μετά ανέβασε την πιο πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό όπου φορούσε ένα μαύρο, ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι και ένα λευκό μπικίνι τοπ.

Έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης ιστορία: “Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ”.

Credit: selenagomez/Insta Stories

Οι πρόσφατες αναρτήσεις της ακολουθούν τα προηγούμενα body positivity μηνύματά της, μαζί με τις περιπτώσεις που έχει εγκαλέσει τους body-shamers που επικρίνουν την εμφάνισή της. Τον Απρίλιο του 2022, η σταρ Selena εγκάλεσε τους body shamers που επέκριναν την εικόνα της. “Ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου γιατί οι άνθρωποι γκρινιάζουν γι’ αυτό ούτως ή άλλως”, είπε στα TikTok Stories της. “Είσαι πολύ μικρή”, “είσαι πολύ μεγάλη”, “αυτό δεν μου ταιριάζει. Σκύλα, είμαι τέλεια όπως είμαι. Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Αντίο.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα