Η Ρούλα Ρέβη και η κόρη της σε φωτογραφίες καλοκαιρινές όλο γλύκα και νάζι
Credit: Ρούλα Ρέβη/Instagram

Τον τελευταίο καιρό η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη της. Οι δυο τους σε ρόλο μοντέλου για την προώθηση του brand Soul Rules.

Eμείς δεν μπορούμε παρά να τους πούμε πως είναι και οι δυο κουκλιά.

Να τους χαίρεται ο Τότσικας!

Όπως λέει ο ιστότοπος της εταιρίας που ανήκει στη γνωστή φωτογράφο και τη συνεταίρο της Δώρα Μαυρέλη:

Οverconsumption. Σημαίνει υπερκατανάλωση και ήρθε η ώρα να την σταματήσουμε. Στην ουσία έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό. Το brand μας, Soul Rules, δημιουργεί βασικά σχέδια σε πολύ καλή ποιότητα. Δεν επιβαρύνει με έξτρα χρώματα, μελάνια, κλωστές, συσκευασίες, κάρτες, χαρτάκια κ.α. Χρησιμοποιεί ακριβώς τα απαραίτητα, βασιζόμενο στην ποιότητα των υφασμάτων και των ραφών του.

Και συνεχίζουν:

Πράγματα καλά σχεδιασμένα, χρήσιμα στην καθημερινότητα μας, όχι περιττά. Που μπορούμε να κρατήσουμε για πάρα πολλά χρόνια. Ό,τι μπορείς να φορέσεις πολλές φορές, απλά αλλάζοντας ένα τοπ και χωρίς να αισθάνεσαι πως είσαι και εσύ μέρος της καταστροφής του πλανήτη αγοράζοντας συνέχεια και καταναλώνοντας άπειρα υλικά, που φθείρουν στο τέλος εμάς τους ίδιους. Η εποχή του 𝗌𝗅𝗈𝗐 𝖿𝖺𝗌𝗁𝗂𝗈𝗇 είναι εδώ. Και είμαστε εδώ κι εμείς 🙏❤️#𝗋𝖾𝗏𝗂#𝗌𝗈𝗎𝗅𝗋𝗎𝗅𝖾𝗌𝖺𝗍𝗁𝖾𝗇𝗌

🙏😍 ερχόμαστε σύντομα με πολλές εκπλήξεις 😍
My girl rules #irenetotsika

Η φιλοσοφία της εταιρίας, όπως αναφέρει η Ρούλα Ρέβη είναι:

“Βasic ελληνικά κομμάτια, καλό πατρόν, φανταστικά μαλακά πανιά που σε αγκαλιάζουν, και ρούχα που είναι η ασφαλής μας ζώνη άνεσης και χαλαρότητας. Παρόλα αυτά θέλουμε να έχουν στιλ, χωρίς να κραυγάζουν, και να νιώθεις πως θες να επιστρέφεις μέσα τους. Το σωστό basic με τίμια όμως προσέγγιση”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα