Η Renée Zellweger αφήνει για λίγο στην άκρη την υποκριτική
Instagram @renee__zellweger_

Τα βήματα της Kim Kardashian αποφάσισε να ακολουθήσει και η Renée Zellweger. Η ηθοποιός κάνει στροφή στην καριέρα της και δηλώνει πως είναι έτοιμη να ασχοληθεί με τη δικηγορία και να αφήσει για λίγο στην άκρη την υποκριτική. Ένα παράδειγμα ότι ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε επάγγελμα και να ακολουθήσουμε τις πιο βαθιές επιθυμίες μας. Η ηλικία δεν μετράει και η εκπαίδευση είναι για όλους.  

Instagram @renee__zellweger_

Η Renée Zellweger αξιοποίησε στο έπακρο το 6ετές διάλειμμά της από τις οθόνες, καθώς και την περίοδο της καραντίνας και… στρώθηκε στο διάβασμα. Μάλιστα, έχει λάβει ήδη το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο του UCLA, όπου σπούδασε Διεθνές Δίκαιο.

«Έπρεπε να αναπτυχθώ ως άνθρωπος, να μάθω κάποια πράγματα που δεν σχετίζονται με την τωρινή μου δουλειά. Πήγα στο UCLA για να σπουδάσω Δημόσια Πολιτική. Το Διεθνές Δίκαιο είναι πολύ ενδιαφέρον», αποκάλυψε η 52χρονη ηθοποιός στην εκπομπή “Today”, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.    

Instagram @renee__zellweger_

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, θα λέγαμε. Κι αν η Renée δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει με το πτυχίο που απέκτησε, νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ και κατέχει πλέον τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορεί να «βομβαρδίζει» τους πάντες με πληροφορίες. Η προσωπική εξέλιξη είναι το παν και η ηθοποιός αποτελεί το τέλειο παράδειγμα.  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα