Η Rebel Wilson είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση
@johnclarkhaircolour

Η Rebel Wilson έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Η διάσημη κωμικός είναι ευρέως γνωστή για το χιούμορ της. Η ικανότητά της να κάνει τους ανθρώπους να γελάει είναι μοναδική και γι’ αυτό ο κόσμος την αγαπάει. Ακομπλεξάριστη, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ξεχωρίζει ανάμεσα στους άλλους ηθοποιούς του Hollywood. Ωστόσο, η 42χρονη δεν κατάφερε να ξεφύγει από μια – δυστυχώς – συνηθισμένη παγίδα της showbiz. Μιλάμε φυσικά για τη σεξουαλική παρενόχληση. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο θύματα αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους και οι φωνές τους οφείλουν να ακουστούν.

Η Rebel Wilson μοιράστηκε πρόσφατα τη #MeToo ιστορία της και συγκλόνισε τους θαυμαστές της. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ‘People’, μίλησε ακριβώς για αυτό το στενάχωρο γεγονός. Πριν από επτά χρόνια είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από έναν συμπρωταγωνιστή της.

“Με φώναξε στο δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του. Μου ζήτησε να προβώ σε μια ασελγή πράξη μπροστά στους φίλους του. Ήταν απαίσιο και αηδιαστικό. Και όλη η συμπεριφορά μετά… προσπάθησε να με καταστρέψει και την καριέρα μου. Εάν είχε συμβεί μετά το #MeToo τότε θα μπορούσα να τον είχα θορυβήσει. Κάλεσα τον δικηγόρο μου και κατέγραψα κάποια πράγματα για όσα έγιναν”, ξεκίνησε λέγοντας η Rebel.

“Μέσα σε κάποιους κύκλους του επαγγέλματος, εξασφάλισα ότι κάποιοι άνθρωποι έμαθαν τι είχε συμβεί. Παρέμεινα στην ταινία όμως έπρεπε να είχα φύγει, δεν άξιζε. Αλλά ταυτόχρονα, σκεφτόμουν να κάνω το σωστό, να είμαι επαγγελματίας και να τελειώσω την ταινία. Τώρα δεν θα το έκανα ποτέ αυτό”, συνέχισε.

“Είχα σκεφτεί ότι ακόμα και το ότι παραπονέθηκα στο πρακτορείο μου ήταν μεγάλο βήμα. Και παραπονέθηκα και στο στούντιο. Ανακάλυψα ότι ήμουν το τέταρτο άτομο που είχα παραπονεθεί για αυτόν. Τόσο αηδιαστική συμπεριφορά, αλλά πολλές γυναίκες βίωσαν χειρότερα. Αν μου συνέβαινε ξανά κάτι τέτοιο, θα είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου περισσότερο χάρη στη γενναιότητα άλλων γυναικών που το έκαναν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία”, είπε χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα