Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε και πάλι την παράσταση με τις γκριμάτσες της
Twitter @RoyallyBelle_

Η πριγκίπισσα Charlotte,συνόδευσε τους γονείς της, πρίγκιπα William και Kate Middleton στους αγώνες κολύμβησης στο πλαίσιο των Αγώνων της Κοινοπολιτείας και έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ έκανε μια σειρά από αστείες εκφράσεις και γκριμάτσες παρακολουθώντας τους αγώνες ή αντιδρώντας στο θέαμα μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της κάμερας.

@KensingtonRoyal
PA

Η επτάχρονη πριγκίπισσα Charlotte, η οποία σημειωτέον φορούσε ένα φόρεμα αξίας μόλις 44 λιρών της Rachel Riley, έμοιαζε να διασκεδάζει εκπληκτικά, κάνοντας χειρονομίες στους γονείς της που κάθονταν κοντά της.

PA

Όπως και στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο η πάντα εκφραστική και αυθόρμητη Charlotte χειροκροτούσε κατενθουσιασμένη, έβγαζε τη γλώσσα της, ξεφυσούσε σε στιγμές αθλητικής δράσης.

PA
PA

Η μικρή πριγκίπισσα δείχνει πραγματική αγάπη για τον αθλητισμό, κάτι που ενδεχομένως πήρε και από τη μαμά της Κate, καθώς προ ημερών, συμμετείχε στο βιντεομήνυμα που απηύθυνε ο πρίγκιπας William στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, τις Lionesses, ενόψει του τελικού του Euro 2022, το οποίο και κατέκτησαν.

PA
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα