Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε αν είναι σε σχέση – Σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή της
Ναταλία Γερμανού
Credit: Ναταλία Γερμανού/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή “Night Out” ήταν η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Τρίτης (5/12) και μίλησε για όλους και για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η παρουσιάστρια προχώρησε μεταξύ άλλων σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και δεν αρνήθηκε να αποκαλύψει αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση.

«Ήμουν ένας πολύ φοβισμένος άνθρωπος, ήμουν δειλή, δεν διεκδικούσα ούτε στο ελάχιστο τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν μέχρι πριν κάποια χρόνια που ξύπνησα ένα πρωί και είπα “ως εδώ”. Μου είπε “χαίρω πολύ” ο καινούργιος μου ο εαυτός. Δεν ξέρω τι εσωτερικές ζυμώσεις συνέβησαν μέσα μου αλλά άρχισα γενικά να διεκδικώ, να πατάω πιο σταθερά στα πόδια μου και να αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Είχα φοβερές ανασφάλειες. Φοβόμουν τη μοναξιά, φοβόμουν να μείνω χωρίς σχέση, ήμουν σαν τη μαϊμού που πηδάει από το ένα κλαδί στο άλλο. Μόλις τελείωνε η μία σχέση ήταν σαν σκυταλοδρομία, σαν να με παραλάμβανε ο επόμενος σύντροφος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου ούτε 5 μέρες. Και ξαφνικά τώρα θεωρώ την ανεξαρτησία μου το πιο σημαντικό πράγμα, δεν τη λέω καν μοναξιά» σημείωσε.

Όσο για το αν βρίσκεται σε σχέση αυτό το διάστημα, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Όχι δεν έχω σχέση. Ελεύθερη σαν το πουλί, για την ώρα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα