Η Naomi Campbell κατηγορείται για φοροδιαφυγή
Instagram @naomi

Η Naomi Campbell και η φιλανθρωπική οργάνωσή της κατηγορούνται για φοροδιαφυγή.

Το 2005 το iconic supermodel των ’90s ξεκίνησε το Fashion for Relief, το οποίο διαχειρίζεται μαζί με την Bianka Hellmich και τη Veronica Sylvia Wing Wai Au Chou. Πρόκειται για μια οργάνωση που στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που ζουν υπό συνθήκες φτώχειας και διακρίσεων. Όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας υψηλά ποσά και δωρίζοντάς τα. Μολονότι φαινομενικά τα πάντα έβαιναν καλώς, μια νέα αποκάλυψη ήρθε να ταράξει τα νερά και να ξεσκεπάσει όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Campbell και ο φιλανθρωπικός οργανισμός της διερευνώνται από την Επιτροπή Φιλανθρωπίας. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να εξακριβωθεί εάν τα οικονομικά στοιχεία έχουν δηλωθεί σωστά. Πιο αναλυτικά, η Επιτροπή ερευνά αν το διάσημο μοντέλο και οι συνεργάτες της έχουν πράξει τα νόμιμα. Τους απασχολούν επίσης οι πληρωμές που έκανε ο οργανισμός σε έναν από τους διαχειριστές του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion For Relief (@fashion4relief)

Τέλος, πρόκειται να ερευνηθούν και οι δαπάνες του οργανισμού. Η αιτία πίσω από αυτή την κίνηση είναι η υποψία ότι δεν γίνεται καλή διαχείριση και ότι δεν έχει κατατεθεί όπως πρέπει η ετήσια οικονομική αναφορά.

Ο Guardian – ο οποίος έκανε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ – πρόσθεσε ότι η επιτροπή έχει τη δύναμη να κλείσει τη φιλανθρωπική οργάνωση και να απαγορεύσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα να κατέχουν διευθυντικές θέσεις. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί κάποια από τις παραπάνω παραβάσεις.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion For Relief (@fashion4relief)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα