Η Meghan Markle εξήγησε γιατί τελικά δεν γύρισε την εκπομπή της στο Netflix μέσα στο σπίτι της, αξίας 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.
«Έχω τα παιδιά που γυρνάνε σπίτι για τον μεσημεριανό τους ύπνο, και 80 άτομα στην κουζίνα δεν είναι ακριβώς η παιδική ανάμνηση που θα ήθελα να έχουν», δήλωσε η δούκισσα του Σάσσεξ κατά τη διάρκεια του Time100 Summit στη Νέα Υόρκη, αναφερόμενη στο μεγάλο συνεργείο που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες της εκπομπής «With Love, Meghan».
Η Markle, που έχει έναν γιο, τον πρίγκιπα Archie, 5 χρόνων, και μια κόρη, την πριγκίπισσα Lilibet, 3 χρόνων, με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, είπε στη CEO του Time, Jessica Sibley, ότι ήταν «πραγματικά τυχερή» που βρήκε ένα άλλο σπίτι «πολύ κοντά».
Η Post ανέφερε τον Ιανουάριο ότι η πρώην ηθοποιός γύρισε την εκπομπή της lifestyle σε μια αγροικία στο Μοντεσίτο, αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων, που ανήκει στους φιλάνθρωπους Tom και Sherrie Cipolla.
Το «With Love, Meghan» έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο και γρήγορα πήρε πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, παρά τις αρνητικές κριτικές. Το επόμενο μέρος έχει ήδη γυριστεί και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το φθινόπωρο.
Η Meghan Markle έκανε την τηλεοπτική της επιστροφή σε συνδυασμό με το νέο της lifestyle brand, As Ever, το οποίο αναγκάστηκε να μετονομάσει τον Φεβρουάριο.
Η παρουσιάστρια του podcast “Confessions of a Female Founder” αντιμετώπισε μια σειρά από νομικά εμπόδια για την κατοχύρωση του αρχικού ονόματος της εταιρείας, American Riviera Orchard, αλλά πρόσφατα δήλωσε ότι αυτοί δεν ήταν οι λόγοι της τελευταίας στιγμής για την αλλαγή ονόματος.
Αντιθέτως, η Markle είπε ότι το American Riviera Orchard «κατέληξε να είναι μια σαλάτα λέξεων» που «δεν αγαπούσε».