Η Mattel γιόρτασε τα 96α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, μετατρέποντάς την σε κούκλα Barbie
@nypost

Τώρα πια η Βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να τραγουδάει χαρούμενη το “I’m a Barbie Girl”.

Η εταιρεία Mattel αποφάσισε να γιορτάσει τα 96α γενέθλια της Βασίλισσας και τα 70 χρόνια της στο θρόνο, με έναν διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους. Η νέα Barbie που κυκλοφόρησε αποτυπώνει τη μικρογραφία τής γυναίκας, η οποία μπορεί να μην αποτέλεσε πρότυπο ομορφιάς, αλλά ήταν μια από τις πιο σημαντικές ηγετικές προσωπικότητες που άφησαν το σημάδι τους στην παγκόσμια ιστορία.

@nypost

Η Queen Elizabeth Barbie ανήκει στη συλλογή που ονομάζεται «Οραματιστές με Εκπληκτικό Αντίκτυπο και Κληρονομιά» και περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως την πρώτη γυναίκα αεροπόρο, την Amelia Earhart, τη ζωγράφο Frida Kahlo και την πρωτοπόρο στα μαθηματικά και φυσικό της Nasa, Katherine Johnson.

Αφιερωμένη στη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία, η νέα κούκλα Barbie αποτίνει φόρο τιμής σε μια γυναίκα πρότυπο του σύγχρονου κόσμου που αφιέρωσε τη ζωή της στο καθήκον και στην υπηρεσία της.   

@nypost

Η κούκλα Queen Elizabeth II είναι ντυμένη με μία τουαλέτα σε χρώμα ιβουάρ με τυπωμένα λουλούδια. Φορά επίσης γάντια, τη χαρακτηριστική μπλε κορδέλα με τα παράσημα και την εντυπωσιακή τιάρα, η οποία σηματοδότησε την άνοδό της στη βασιλεία. Μάλιστα, το πρόσωπο της κούκλας αποτυπώνει την σημερινή ηλικία της Βασίλισσας, θέλοντας έτσι να καταρρίψει τους μύθους της ομορφιάς και να αναδείξει τη γυναικεία δύναμη ανεξαρτήτου ηλικίας.

Να ευχηθούμε στη Βασίλισσα Ελισάβετ, όχι να τα εκατοστίσει καθώς αυτά κοντεύουν, αλλά να τα χιλιάσει και να ζήσει για να δει τέτοιες όμορφες σκέψεις να γίνονται πράξεις!  

@nypost
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα