Η Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιό της: «Είναι μία δύσκολη περίοδος»
Μαρίνα Ασλάνογλου
Credit: Marina Aslanoglou/Instagram

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” το πρωί της Τετάρτης (3/4) και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Δημοσθένη Πέππα. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο, πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος τώρα. Έχουμε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα μορφή της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις, χωρίζει το ζευγάρι, η μαμά και ο μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θα χωρίσουν ποτέ κι αυτό ξέρει το παιδί. Και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις όπως “μένουμε σε διαφορετικά σπίτια”, όχι σε “χωριστά σπίτια”» δήλωσε η ηθοποιός και τόνισε πως ο γιος τους μεγαλώνει με αγάπη.

Σε άλλο σημείο η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε πως το διαζύγιό τους ήταν ήρεμο και έχουν μεταξύ τους καλή συνεννόηση σε ότι αφορά το παιδί τους που είναι 6 ετών. «Τον παίρνει και ο μπαμπάς του, είμαστε σε μία πολύ καλή συνεννόηση. Όμως κάποιες φορές ολοκληρώνονται κάποια πράγματα. Και οι σχέσεις. Κάποια πράγματα είτε τα δέχεσαι είτε δεν τα δέχεσαι, πας παρακάτω. Είχαμε ένα ήρεμο διαζύγιο γιατί έχουμε το παιδί μας, οπότε μεταξύ μας έπρεπε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να είμαστε καλά για το παιδί μας».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα