Η Μάρα Δαρμουσλή θηλάζει τον 2 ετών γιο της – «Γιατί να το κόψω;»
Μάρα Δαρμουσλή
Credit: Mara Darmousli/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα βρέθηκε η Μάρα Δαρμουσλή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15/3).

Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για το μόντελινγκ, τους γιους της και τον μεγάλο έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

«Το καλύτερό μου είναι η μητρότητα. Δεν το κάνω καλά… Είμαι τελειομανής σε ό,τι κι αν κάνω. Συνέχεια νιώθω τύψεις και ενοχές. Νιώθω πως ό,τι έχω κάνει θα μπορούσα να το κάνω και καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ίδια αποκάλυψε πως θηλάζει ακόμη τον γιο της που είναι 2 ετών. «Με νοιάζει το φαγητό και τι τρώω, γιατί θηλάζω ακόμη. Ο γιος μου είναι 2 χρόνων και θηλάζω ακόμη. Γιατί γίνεται ντόρος για το μετά; Τρώει κανονικά γεύματα, εγώ λειτουργώ επικουρικά. Δεν έχω πρόβλημα, γιατί ντε και καλά πρέπει να πάρω χάπια να το κόψω; Πρέπει να κόψει το γάλα το παιδί; Είναι επικουρικά! Δεν είναι φοβερό απλά το κάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος εξομολογήθηκε πως ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον σύζυγό της ο οποίος όλο και φουντώνει.

«Έχω θυσιάσει τα πάντα για τον έρωτα, για αυτό θα ζήσω και θα πεθάνω, για τον έρωτα! Αυτός που ζω τώρα είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Δεν έχει φτάσει ακόμη στην κορύφωσή του, έχουμε ακόμα. Δεν έχουμε χορτάσει ακόμη ο ένας τον άλλον» σημείωσε η Μάρα Δαρμουσλή για τον γνωστό σεφ, Βασίλη Τσατσάκη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα