Η Μάρα Δαρμουσλή συγκλονίζει: “Η πείνα μου τριβέλιζε το μυαλό – Μασούσα το σοκολατάκι με το περιτύλιγμα και το πετούσα”
Credit: Mara Darmousli/Instagram

Για τις σοβαρές διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας». Η ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε ότι μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της, η πείνα της τριβέλιζε το μυαλό ενώ προσπαθούσε να νιώσει ότι έτρωγε, μασώντας σοκολατάκια με την συσκευασία τους.

«Η πείνα ήταν ένας σύντροφος που σου τριβέλιζε το μυαλό. Ήταν η δεύτερη φωνή που την άκουγα μόνιμα στο κεφάλι μου. Το διαχειριζόμουν με πολλούς τρόπους, με πολλά tricks. Πώς είναι τα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα, σε μικρή συσκευασία; Εάν αυτό το σοκολατάκι το τοποθετήσουμε στο στόμα και αναπαριστήσουμε τη μάσηση έρχεται με τον τρόπο που η πίεση ασκείται με τα δόντια στο σοκολατάκι, φέρνει τη μνήμη του σώματος σαν να υπάρχει το σοκολατάκι, αλλά λόγω της συσκευασίας δεν διαλύεται το περιεχόμενο, δεν οδεύει προς το στομάχι, οπότε δεν κινδυνεύουμε από τις θερμίδες. Δεν το έτρωγα ποτέ το σοκολατάκι, μασημένο έφευγε στα σκουπίδια. Το μασούσα με τη συσκευασία για να το πω απλά, λαϊκά».

Αναφερόμενη στις διατροφικές διαταραχές τόνισε:

«Δεν ξεκίνησε από αυτό, από αλλού ξεκινάνε οι τροφικές διαταραχές, από τη ψυχούλα μας, από το μυαλό μας. Είχα και ανορεξία και βουλιμία. Η βουλιμία είναι πιο ύπουλη, γιατί η νευρική ανορεξία είναι κάτι οφθαλμοφανές γιατί έχει τα συμπτώματά της, είναι κάτι που το αντιμετωπίζεις, σου το λένε αν δεν το έχεις καταλάβει ο ίδιος. Η βουλιμία είναι κάτι πολύ πιο ήπιο, έχει πολλούς τρόπους έκφρασης και στη δική μου περίπτωση ήταν πιο ύπουλη, γιατί πήγαινα και χτυπιόμουν πολλές ώρες με γυμναστική με τρομερή καταπόνηση του σώματος».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα