Η Μαίρη Λίντα γράφει ιστορία – Ακούστε το νέο της τραγούδι μόνο στον realfm 97,8
Μαίρη Λίντα
Credit: Mary Linda - Μαίρη Λίντα/facebook

Το «αηδόνι» του ελληνικού τραγουδιού συνεχίζει να τραγουδάει με τη βελούδινη φωνή της και να μας θυμίζει τις εποχές που όλοι αγαπήσαμε, στις μεγάλες της δόξες.

Η Μαίρη Λίντα μπήκε ξανά στο στούντιο και ερμήνευσε υπέροχα ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο “Υποσχέσεις” σε μουσική Νίκου Πιτλόγλου και στίχους Μαρίας Παπαδημητρίου, ενώ στο τραγούδι συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Χανιάς.

Η μεγάλη κυρία ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που άκουσε το τραγούδι «Υποσχέσεις» μαζί με τον φίλο της, ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιάννη Σκουλετάκη και αμέσως εξέφρασε την επιθυμία της να το ερμηνεύσει. «Το άκουσα με τη Μαίρη Λίντα και πολλές φορές τα βράδια που βγαίναμε σιγομουρμούριζε το στιχάκι που της άρεσε» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γ. Σκουλετάκης, ο οποίο συμπλήρωσε: «Ένα απόγευμα που είχε πάει πλέον στο γηροκομείο, πήγαμε να την επισκεφτούμε και μας τραγουδούσε τις «Υποσχέσεις». Λέμε δεν πάμε να το γράψουμε;», ενώ ο ίδιος τόνισε: «Η Μαίρη μας πήρε από το χέρι σχεδόν με το ζόρι να το ηχογραφήσουμε».

Μαίρη Λίντα
Credit: Real.gr

Κάπως έτσι η Μαίρη Λίντα ήρθε λοιπόν να μας θυμίσει με τη φωνή της ότι δεν χαρακτηρίστηκε άδικα ως «αηδόνι».

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου «Έχω πάθει την πλάκα μου με το τραγούδι», έτσι αντέδρασαν στα σχόλιά τους και οι ακροατές.

Ο Γιάννης Σκουλετάκης, πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του realfm 97,8 σημείωσε: «Πρόκειται για ένα άτομο υψίστης αξίας. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να εκτιμήσουν και να ζήσουν όσα ζήσαμε δίπλα της».

Το τραγούδι είναι χαρούμενο σε γρήγορο ρυθμό και σε στίχους με βαθύτερο νόημα, με αέρα παλιού αλλά και τη φρεσκάδα του νέου…

Ακούστε το τραγούδι ‘Υποσχέσεις’, που ερμηνεύει η Μαίρη Λίντα, αλλά και τι είπε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Γιάννης Σκουλετάκης

ΠΗΓΗ: Real.gr – Της Νίκης Κώτσου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα