Η Kylie Jenner ανακοίνωσε ότι ο γιος της δεν θα ονομάζεται πλέον Wolf
Instagram @kyliejenner

Είναι η Kylie Jenner κι ό,τι θέλει κάνει! Τη μία μέρα αποφασίζει να ονομάσει τον γιο της Wolf, την άλλη θεωρεί ότι το όνομα δεν του πάει και το αλλάζει. Το σημαντικό είναι, ότι ο μικρός έχει πλέον μείνει χωρίς όνομα, και οι γονείς ψάχνουν για το νέο, αυτό που θα του ταιριάζει και θα είναι το ένα και μοναδικό. Ίσως τελικά, να ακολουθήσει τις εικασίες των fans και να δώσει στον γιο της το όνομα, που τόσο λεπτομερώς οι τελευταίοι είχαν προβλέψει, Angel.    

Instagram @kyliejenner
Η Kylie Jenner μας είχε αποκαλύψει την ημερομηνία τοκετού της

Πρόσφατα, το ζευγάρι υποδέχτηκε το νεογέννητο γιο τους με ένα συγκινητικό βίντεο στο Youtube όπου απαθανάτιζε στιγμές από την εγκυμοσύνη της Kylie αλλά και ολόκληρης της οικογένειας, με την αφιέρωση: «Στον γιο μας, επειδή έχεις τους καλύτερους γονείς και την καλύτερη οικογένεια, και σ’ αγαπάμε». Το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας περίπου 10 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μόνο ώρες.   

Κι επειδή η Kylie δεν μπορούσε να βλέπει το όνομα Wolf παντού, αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη,

«Προς ενημέρωσή σας, το όνομα του γιου μας δεν είναι πλέον Wolf. Απλά πραγματικά, δεν νιώθαμε ότι ήταν αυτός. Ήθελα να το μοιραστώ επειδή συνεχίζω να βλέπω το όνομα Wolf παντού».    

Instagram @kyliejenner

Εάν το μωρό της έχει ήδη όνομα, ή αν θα το αποφασίσουν αργότερα, κανείς δεν το γνωρίζει. Ωστόσο, και προς το παρόν, οι γονείς αρκούνται στο να αποκαλούν τον μικρό «ο γιος μας», και από αυτό δεν υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα