Η Κόνι Μεταξά απαντά αν είναι ζηλιάρα: Φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου
Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης
Credit: Konnie Metaxa/Instagram

Για τον σύζυγό της Μάριο Καπότση και τα επόμενα βήματα στην καριέρα της, μίλησε η Κόνι Μεταξά στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Η influencer αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είναι ζηλιάρα, καθώς και ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της ένα παιδί.

«Είμαι control freak. Δεν ακούω πολλά αρνητικά σχόλια, οι περισσότεροι άνθρωποι με συμπαθούν. Δε δέχομαι τόσο πολύ φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα είναι για το πρόσωπό μου» δήλωσε στην αρχή η Κόνι Μεταξά.

Μιλώντας για τον γάμο της, η ίδια σημείωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου με τον Μάριο Καπότση μετά τον γάμο μας. Πέρασα πολύ καλά την ήμερα του γάμου μου. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο άλλα δεν ψάχνω το κινητό του. Τον φλερτάρουν μπροστά μου. Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμη να μεγαλώσω την οικογένειά μας, δεν είναι δικό μου θέμα ότι ο σύζυγός μου ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας από τα 20».

Τέλος, η Κόνι Μεταξά δήλωσε: «Θα ήθελα να παρουσιάσω late night show ή talent show. Μου έκαναν προτάσεις να πάω σε παιχνίδια αλλά δεν είμαι γι’ αυτά, δεν το έχω με τις ζούγκλες. Δεν είμαι καλή για πάνελ, δεν το έχω. Δεν είχα ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision, θα πήγαινα αν μου ταίριαζε και ήταν κάλο το τραγούδι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα