Η Kim Kardashian ζητά… συγγνώμη από την οικογένεια για τη σχέση της με τον Kanye West
instagram.com/makeupbymario/

Στο επεισόδιο της σειράς The Kardashians του Hulu η Kim ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά της για το πώς τους έχει επηρεάσει η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West. Προς υποστήριξη της αδερφής της, η Khloe είπε: «Οι περισσότεροι άντρες δεν μιλούν για τη μητέρα των παιδιών τους έτσι δημόσια». Νιώθοντας παρόμοια, η μαμά Kris Jenner διαβεβαίωσε την Kim ότι «δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να είναι υπέροχη μαζί του».

Η Kim συνέχισε το… δράμα, σημειώνοντας με μια εξομολογητική διάθεση: «Αναγνωρίζω τον αντίκτυπο που είχε η σχέση μου στην οικογένειά μου και ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πω απλώς, συγγνώμη παιδιά». Ευτυχώς, η Kim είχε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς της. Η Khloe της υποσχέθηκε μάλιστα πως: «Το κάρμα θα είναι πάντα στο πλευρό σου και ποτέ δεν θα μετανιώσεις που είσαι καλός άνθρωπος. Ποτέ δεν υποκύπτεις σε άλλους ανθρώπους».

Όσο για το πώς χειρίστηκε η Kim την αρνητική διάθεση του Kanye είναι γνωστό. Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021. «Νιώθω δυνατή!» είπε η Kim, και έχοντας τον Pete και την power family της στο πλευρό της, δύσκολα να τα βάλει κάποιος μαζί της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα