Η Kim Kardashian συνεχίζει να ζει το Marilyn Monroe moment της
Earl Leaf/Michael Ochs Archives, via Getty Images

Αυτή τη φορά δεν φόρεσε μόνο το φουστάνι της θρυλικής ηθοποιού, αλλά κράτησε και ως αξεσουάρ το αυθεντικό βραβείο που έλαβε η Marilyn το 1962.

Σε μια ανάρτηση που έκανε μόλις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Kim είναι στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, φορώντας ένα στενό, μακρύ φόρεμα με πράσινες παγιέτες, ενώ στο χέρι της κρατάει ένα βραβείο των Χρυσών Σφαιρών.

Κάτω από το ποστ, αναφέρει ότι θέλοντας να κλείσει με πανηγυρικό τρόπο τη βραδιά του Met Gala, είχε την τιμή – πάλι – να φορέσει ένα – ακόμα – φόρεμα της Marilyn Monroe, αυτή τη φορά της σχεδιάστριας Norman Norell. Τη συγκεκριμένη τουαλέτα είχε φορέσει η ηθοποιός στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, όπου έλαβε και το Henrietta Award For World Film Favorite.

“Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του φορέματος του Jean Louis που φόρεσα στο Gala, ανακάλυψα το εμβληματικό πράσινο φόρεμα της Marilyn, το οποίο τώρα ανήκει στις Δημοπρασίες Heritage. Συνεχίζοντας την έρευνά μου, ανακάλυψα ότι ο κάτοχος της Χρυσής Σφαίρας που έλαβε τότε η Marilyn δεν είναι άλλος από το φίλο μου, Jeff Leatham. Όλες αυτές οι συμπτώσεις λειτούργησαν ως σημάδια μέσα μου”.

Και συνέχισε…

“Θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της ζωής μου ότι κατάφερα να εκφράσω την δική μου Marilyn, με αυτόν τον τρόπο, σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά. Ευχαριστώ, Δημοπρασίες Heritage, Barbara Zweig και Jeff που πραγματοποιήσατε αυτή την ανάμνηση”.

Αυτά είπε ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της η Kim. Εμείς αναρωτιόμαστε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτή η περίοδος Monroe που ζει τον τελευταίο καιρό, καθώς και ποια θα είναι η επόμενή της εμφάνιση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα