Η Kate Winslet υποστηρίζει τις γυναίκες που έφεραν την αλλαγή

Η Kate Winslet δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Η βραβευμενή ηθοποιός, έχει αναφερθεί πολλές φορές στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε στο παρελθόν για το βάρος της.

«Στα 20 μου, οι άνθρωποι μιλούσαν πολύ για το βάρος μου. Και με καλούσαν να σχολιάσω τον εαυτό μου. Τότε μου κόλλησαν την ταμπέλα ότι είμαι απόμακρη κι ευθύς», εξήγησε σε παλαιότερη συνεντευξή της, σχετικά με την φρενίτιδα που είχε ξεσπάσει γύρω από την ίδια μετά την προβολή του Τιτανικού. Πλέον συνειδητοποιεί πόσο έχουν αλλάξει οι συζητήσεις όσον αφορά τα κιλά και το body positivity. Άλλωστε όπως έχει πει το να μην… ζυγίζεσαι είναι μια καταπληκτική κίνηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Πρόσφατα η ηθοποιός αναφέρηκε στο θέμα των ανισοτήτων στην κινηματογραφική βιομηχανία, λέγοντας ότι επιτέλους οι γυναίκες λαμβάνουν τον σεβασμό που τις αξίζει. «Οι άντρες πληρώνονταν πάντα περισσότερο ή απλώς είχαν διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο σεβασμού στο σετ», είπε στο People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Την αλλαγή αυτή η ηθοποιός την αποδίδει στις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και κατήγγειλαν την καταχρηστική και παρενοχλητική συμπεριφορά μερικών ισχυρών αντρών του Hollywood. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τις υπέροχες ηθοποιούς που μίλησαν για τις εμπειρίες τους και οι οποίες ήταν τόσο τρομακτικές. Όλοι τις στηρίζουμε. Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτά τα πράγματα να συμβούν ξανά. Αυτή είναι μια εποχή αλλαγής, για να απαλλαγούμε από αυτά τα φρικτά πράγματα, να σταθούμε μαζί και να προχωρούμε μπροστά», υποστήριξε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα