Η Gwyneth Paltrow κατά των ταινιών υπερηρώων – Τα “γαλλικά” στον Bill Clinton
123rf/buzzfuss

Η Gwyneth Paltrow καταφέρθηκε κατά των ταινιών υπερηρώων ως καλεσμένη στο talk show Hot Ones στο YouTube.

Η ηθοποιός, που ως γνωστόν πρωταγωνίστησε στις ταινίες Iron Man και αποσύρθηκε από τη Marvel το 2019 επειδή ένιωθε “λίγο μεγάλη”, κατηγόρησε τις ταινίες αυτές για έλλειψη πρωτοτυπίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι στις μέρες μας δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην ποσότητα παρά στην ποιότητα, προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να υπάρξουν “τόσες καλές ταινίες που να μοιάζουν πραγματικά πρωτότυπες”.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Sean Evans, 37 ετών, της ζήτησε να μοιραστεί τις σκέψεις της σχετικά με ένα σχόλιο που έκανε ο σκηνοθέτης του American Fiction, Cord Jefferson στα Όσκαρ, πιέζοντας το Χόλιγουντ να επενδύσει σε μικρότερα, πιο ανεξάρτητα έργα.

Η Paltrow συμφώνησε, σημειώνοντας την αύξηση των ταινιών με υπερήρωες και τη μείωση της “ποιότητας ή της ιδιαιτερότητας” ως ένα παράδειγμα της ανάγκης για “μεγαλύτερη ποικιλομορφία στην τέχνη”.

Αν κοιτάξω τη βιομηχανία στο σύνολό της, υπάρχει αυτό το είδος της μεγάλης ώθησης στις ταινίες με υπερήρωες”, ξεκίνησε η Paltrow.

Θέλω να πω, μπορείς να κάνεις μόνο τόσα πολλά καλά που να μοιάζουν πραγματικά πρωτότυπα και όμως υπάρχει ακόμη πάντα η προσπάθεια να προσεγγίσεις όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, πράγμα που μερικές φορές εμποδίζει την ποιότητα ή την ιδιαιτερότητα ή την προώθηση των πραγματικών απόψων”, είπε.

Είπε επίσης ότι οι ταινίες στις οποίες δούλεψε στο παρελθόν δεν θα έπαιρναν πράσινο φως όπως τότε. “Οπότε, εννοώ ότι έχετε απόλυτο δίκιο“, συνέχισε. “Μεγάλωσα κάνοντας αυτές τις ταινίες και μερικές φορές θλίβομαι για το γεγονός. Όπως, κοιτάζω πίσω κάποιες από τις ταινίες που έκανα τη δεκαετία του ’90 και σκέφτομαι ότι αυτές δεν θα γίνονταν τώρα”.

Τόνισε ότι οι ανεξάρτητες ταινίες συμβάλλουν στην αύξηση της “ποικιλομορφίας της τέχνης” σε σύγκριση με τις επιτυχίες των blockbuster.

Παράλληλα, η σταρ έπαιξε ένα παιχνίδι “αλήθεια ή φαντασία” βασισμένο σε φήμες για τον εαυτό της. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβεβαίωσε ότι ο Bill Clinton κοιμήθηκε κατά την προβολή της ταινίας της “Emma” του 1996, σε μια προβολή στον Λευκό Οίκο.

“Ροχάλιζε ακριβώς μπροστά μου“, θυμήθηκε γελώντας και έστειλε τις… ευχές της στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ: “Είπα, ουάου, υποθέτω ότι αυτή θα γίνει μια πραγματικά επιτυχημένη ταινία. Αλλά ήταν! Οπότε άει γ@μ#σου, Bill Clinton”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα