Η Ferrari απαγορεύει στην Kim Kardashian να αγοράζει τα πιο exclusive μοντέλα της
@kimkardashian

Φαντάζεσαι να είσαι η Kim Kardashian, να έχεις συνηθίσει να έχει τα πάντα στα πόδια σου, να μη σου λέει κανείς όχι και ξαφνικά να εμφανίζεται η Ferrari και να σε πετάει έξω από την λίστα των πελατών της; Ενώ λοιπόν, άλλες εταιρίες παλεύουν για μια διαφήμιση από την Kim, η Ferrari απαγόρευσε την πώληση συγκεκριμένων μοντέλων στη δημοφιλή σταρ. Όπως αποκάλυψε μέλος του brand στην ισπανική εφημερίδα Marca.

«H ιδιοκτήτρια των Skims δεν επιτρέπεται να αγοράσει συγκεκριμένα οχήματα από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων και όλων των exclusive μοντέλων της εταιρίας, καθώς η Ferrari διατηρεί το δικαίωμα του να αποφασίζει πάνω σε special συλλογές».  

@kimkardashian

Μάλιστα, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η Kim ήταν και η πιο πρόσφατη celebrity που μπήκε σε αυτή τη μαύρη λίστα, με τον 50 Cent, τον Nicolas Cage και τον Justin Bieber να βρίσκονται ήδη σε αυτή. Η ίδια η εταιρεία έσπευσε να σχολιάσει πως η “black list” δεν είναι απλά ένα καπρίτσιο που στηρίζεται σε προσωπικές προτιμήσεις, αλλά ένας τρόπος να προστατεύσουν τα πιο exclusive μοντέλα τους από κακή χρήση. Όλοι οι παραπάνω celebrities έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν πως δεν είναι αντάξιοι μιας ειδικής Ferrari, αφού δεν την σέβονται όσο πρέπει.

Στο παρελθόν η Kim ήταν και η ίδια ιδιοκτήτρια exclusive μοντέλων, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ήταν δώρα… πρώην! Ποιος να το έλεγε ότι τελικά, θα υπήρχε brand που θα έλεγε όχι στην Kim Kardashian.    

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα