Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιού της
Instagram @emrata

Το μοντέλο και πλέον, μαμά, Emily Ratajkowski γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιού της και μοιράστηκε οικογενειακές στιγμές με τους ακόλουθούς της στο instagram. Μια μικρή γιορτή των τριών στο σπίτι τους, στη Νέα Υόρκη, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός Sylvester.

Instagram @emilyismymommy

Η Emily Ratajkowski έχει πάρει σοβαρά το νέο της ρόλο κι όπως η ίδια έχει δηλώσει, απολαμβάνει όσο τίποτα το να είναι μαμά και να περνάει χρόνο με το μωρό της. Ανήκει μάλιστα, στις celebrities εκείνες που δεν κρατούν την προσωπική τους ζωή, ιδιωτική και συνηθίζουν να μοιράζονται τις οικογενειακές τους φιέστες με εμάς, τους… κοινούς θνητούς. Το διάσημο μοντέλο μάλιστα, περιέγραψε αναλυτικά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του τοκετού στο νέο της βιβλίο “My Body”, μια περίοδο που, όπως χαρακτήρισε, της άλλαξε τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον κόσμο και αντιλαμβάνεται το σώμα της.   

Instagram stories @emrata
Instagram stories @emrata

Ίσως το επόμενο βιβλίο της να έχει ως θέμα τη μητρότητα και τις οικογενειακές απολαύσεις, οι οποίες φαίνεται να είναι πολλές!

Τα πρώτα γενέθλια του Sylvester Apollo ανήκουν σίγουρα σε αυτές και από ότι βλέπουμε, ο μικρός θα εξελιχθεί σε fashion icon όπως και η μαμά του.    

Instagram stories @emrata

Happy Birthday Sylvester και από εμάς!  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα