Η Dakota Johnson λατρεύει να πηγαίνει απρόσκλητη σε γάμους
Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Η Dakota Johnson αποκάλυψε το αγαπημένο της χόμπι και σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα περιμέναμε.

Τα τελευταία χρόνια, η 32χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος ‘Coldplay’, Chris Martin. Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι, όμως επιλέγουν να διατηρούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μολονότι δεν έχουν παντρευτεί ακόμη και ούτε σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους άμεσα, η σταρ τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τους γάμους.

Πολλά άτομα και ειδικά οι celebrities, έχουν αξιοπερίεργες ασχολίες που επιλέγουν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Η Nicole Kidman για παράδειγμα κάνει skydiving, ενώ η Beyoncé φτιάχνει το δικό της μέλι. Ωστόσο, αυτή που πραγματικά μάς τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή ήταν η δραστηριότητα που λατρεύει να κάνει η Dakota Johnson.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο ‘W Magazine’, δήλωσε ότι της αρέσει να πηγαίνει σε γάμους. Μάλιστα, έχει παρευρεθεί σε αρκετές τελετές, τόσο ως καλεσμένη όσο και απρόσκλητη. Είμαστε σίγουρες πάντως ότι πολλοί άνθρωποι θα ενθουσιάζονταν, εάν μια σταρ του Hollywood εμφανιζόταν στον γάμο τους.

“Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό. Είναι από τα no1 αγαπημένα μου χόμπι. Μια φορά, πλησίασα τον γαμπρό και τη νύφη την ώρα που παντρευόντουσαν και με έκπληξη ρωτούσαν ‘Ποια είσαι – Τι κάνεις εδώ;’ Ήταν πολύ αστείο” είπε γελώντας η Dakota.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα