Η Chiara Ferragni αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στον ιταλικό οίκο Tod’s
fashiontimes.it

Πριν από λίγες μέρες ο γνωστός ιταλικός οίκος πολυτελών δερμάτινων ειδών Tod’s, ανακοίνωσε το νέο ρόλο της πασίγνωστης influencer Chiara Ferragni, ως μέλος του διοικητικού τους συμβουλίου.

“Είμαστε σίγουροι πως οι γνώσεις της γύρω από τους νέους, σε συνδυασμό με την εμπειρία των μελών του συμβουλίου, μπορούν να οδηγήσουν σε απόψεις βασισμένες στην αλληλεγγύη, με ισχυρότερη εστίαση στη νέα γενιά, που τώρα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη να ακουστεί”, δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου.

instagram/@chiaraferragni

Η είσοδος της Chiara Ferragni στο διοικητικό συμβούλιο της Tod’s έχει ως στόχο την αύξηση της δημοφιλίας του brand, αλλά φυσικά και των πωλήσεων, καθώς η ίδια μετρά μερικά εκατομμύρια followers που ακολουθούν πιστά το κάθε της βήμα. Μάλιστα οι μετοχές του οίκου αυξήθηκαν κατά 5%, αμέσως μετά τη σχετική ανακοίνωση για τη συνεργασία με την Ferragni .

Από την πλευρά της κι εκείνη ευχαρίστησε την εταιρία με ένα σχετικό post για την εμπιστοσύνη που έλαβε ως γυναίκα και επιχειρηματίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

“Οι γνώσεις της Chiara για τον κόσμο των νέων είναι πολύτιμες”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Diego Della Valle, καθώς οι νεότερες αυτές γενιές κάλυψαν το 45% της παγκόσμιας ζήτησης luxury προϊόντων το 2019, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα