Η Charlize Theron πρωταγωνιστεί σε καμπάνια γνωστού Οίκου και ποζάρει topless
Credit: Charlize Theron/instagram - Dior Campagne

Η Charlize Theron συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον Dior, αφού είναι το πρόσωπο του αρώματος J’Adore.

Επανέρχεται λοιπόν ως το πρωταγωνιστικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του αρώματος και για τις ανάγκες του διαφημιστικού ποζάρει γυμνόστηθη, εντυπωσιάζοντας τους ακολούθους και θαυμαστές της.

Αυτό αγαπώ! Η νέα μου εκστρατεία από τον Jean Baptiste Mondino με το εμβληματικό περιδέραιο που έχει σχεδιάσει η Maria Grazia Chiuri για το νέο J’adore Parfum d’eau: ένα καινοτόμο υψηλής συγκέντρωσης eau de parfum χωρίς αλκοόλ” γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της.

Η Charlize Theron δήλωσε παλαιότερα πως έχει συσχετίσει τα αρώματα με τη “νοσταλγία”. Είπε ακόμη ότι ενώ το να φορά άρωμα είναι η μικρότερη πράξη ευχαρίστησης, μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στους άλλους και να δημιουργήσει πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά της.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο άρωμα είναι ότι αποτελεί τη μικρότερη πράξη που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου, αλλά έχει τεράστια επίδραση. Αισθάνομαι ότι ένα άρωμα σου αλλάζει εντελώς τη διάθεση, είναι τόσο εύκολο και σίγουρα το εκμεταλλεύομαι πλήρως” είπε και πρόσθεσε:

“Για εμένα, συνδέεται επίσης με τη νοσταλγία, όπως όταν τα παιδιά μου μου λένε κάποια πράγματα, όπως “μυρίζει σαν εσένα μαμά”. Η μυρωδιά είναι τόσο συνδεδεμένη με αυτές τις πολύ πολύτιμες στιγμές, οπότε την αγαπώ βαθιά|. ‘

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα