Η Charlène του Μονακό δημοσίευσε μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη κάρτα
@hshprincesscharlene/instagram

Δεν είναι καλή στιγμή για την πριγκίπισσα Charlène του Μονακό, τον σύζυγό της Albert και τα παιδιά τους, τα δίδυμα Jacques και Gabriella. Η απουσία της από το Πριγκιπάτο, αρχικά λόγω ΩΡΛ λοίμωξης, την κράτησε στη Νότια Αφρική για περίπου 10 μήνες και ακολούθησε σωματική και ψυχική εξάντληση. Και η δημόσια απουσία, όπως μεταξύ άλλων η άρνηση συμμετοχής της στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό, συζητήθηκε πολύ. Στις 22 Δεκεμβρίου, η Charlène δημοσίευσε μια νέα ανάρτηση στο Instagram: τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα, η οποία ωστόσο, είναι ένα σχέδιο και όχι η κλασική φωτογραφία.

Πρόκειται για μια όμορφη καρτ ποστάλ, όπου η 43χρονη Charlène εμφανίζεται με ένα χρυσό φόρεμα δίπλα στον Alberto που φορά μπλε κοστούμι, και τα δίδυμα, η Gabriella με ένα λευκό φόρεμα που μοιάζει με εκείνο της μητέρας της και ο Jacques με ένα κοστούμι παρόμοιο με αυτό του πατέρα του.

«Με όλη μου την αγάπη, εύχομαι σε όλους όμορφες και ασφαλείς διακοπές», γράφει η πριγκίπισσα, φέρνοντας στην επιφάνεια τις αμφιβολίες για την υγεία της. Κάποιες πηγές υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο θεραπείας στην Ελβετία. Οι ακόλουθοί της, αλλά και εμείς, της ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή ανάρρωση!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα