Η Cameron Diaz δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την εμφάνισή της
Instagram @cameron_diaz_p

Η Cameron Diaz έχει συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Η 49χρονη ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε δημοφιλείς ταινίες, όπως ‘Οι άγγελοι του Τσάρλι’ και ‘Η Μάσκα’. Αγαπήθηκε από το κοινό και έλαβε θετικές κριτικές για τις ερμηνείες της. Μάλιστα, είχε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και 3 υποψηφιότητες για βραβείο Screen Actors Guild Award. Παρά την τεράστια επιτυχία της, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από αυτό το επάγγελμα. Έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της και τις αγαπημένες της ασχολίες.

Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο podcast του BBC, ‘Rule Breakers’ και μίλησε για την εμπειρία της ως γυναίκα στον χώρο του θεάματος. Πολλοί από εμάς υποθέτουμε ότι θα αφιερώνει πολλές ώρες στη διατήρηση της εικόνας της. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

“Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι περισσότερο κάτι σαν… άγριο ζώο. Παλαιότερα υπήρξα θύμα της αντικειμενοποίησης και της εκμετάλλευσης των γυναικών. Αν είναι σημαντική η περιποίηση της εμφάνισής σας για εσάς, τότε εντάξει. Προσωπικά όμως δεν με ενδιαφέρει καθόλου πλέον. Ειλικρινά, το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι το πώς δείχνω. Δεν κάνω τίποτα. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου. Μία ή δύο φορές τον μήνα σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να βάλω κάποιο προϊόν περιποίησης, αλλά το ξεχνάω αμέσως. Απλώς δεν δίνω την ενέργειά μου σε αυτό τώρα πια” δήλωσε η σταρ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα