Η Billie Eilish μίλησε για το σύνδρομο που έχει
@billieeilish

Η Billie Eilish έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για τον εαυτό της.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κόσμου, λόγω του τεράστιου ταλέντου της στη μουσική. Η μελωδική φωνή, η ιδιαίτερη παρουσία και η έντονη προσωπικότητά της είναι μόνο μερικά από τα όσα την κάνουν να ξεχωρίζει. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικά βραβεία, να αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη και να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στον χώρο του Hollywood. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά και τώρα ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψει.

Η Billie Eilish εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή του David Letterman, ‘My Next Guest Needs No Introduction’. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο talk show του Netflix, μίλησε για το σύνδρομο Tourette. Πρόκειται για μια χρόνια διαταραχή, το βασικό χαρακτηριστικό της οποίας είναι η ύπαρξη πολλαπλών τικ.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το συζητήσω. Βασικά, λατρεύω να απαντάω σε ερωτήσεις για αυτό το θέμα, γιατί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και με μπερδεύει αρκετά ακόμα… σχεδόν δεν το καταλαβαίνω”, ξεκίνησε η 20χρονη.

“Ποτέ δεν σταματάω να έχω τικ. Έχω μερικά τικ που τα κάνω διαρκώς μέσα στη μέρα. Για παράδειγμα κουνάω το αυτί μου ή σηκώνω τα φρύδια μου. Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν θα παρατηρούσε κάποιος, αλλά για εμένα είναι πολύ κουραστικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εδώ να σημειώσουμε ότι τικ είναι οι ξαφνικές, επαναλαμβανόμενες και χωρίς νόημα κινήσεις ή αναφωνήσεις. Η Billie Eilish είχε διαγνωσθεί με το συγκεκριμένο σύνδρομο όταν ήταν 11 χρονών, διότι είχε πολλά τικ όταν ήταν μικρή.

“Είναι πολύ περίεργο, δεν το συζητάω καθόλου. Η πιο συνηθισμένη αντίδραση των ανθρώπων είναι να γελάσουν, επειδή νομίζουν ότι προσπαθώ να είμαι αστεία. Γελάνε και κάποιες φορές μπορεί και να θιχτώ. Συνήθως απλά καταλήγω να τους εξηγώ ότι έχω αυτόν το σύνδρομο”, πρόσθεσε.

“Πάρα πολλά άτομα εκεί έξω το έχουν και μπορεί να μην το γνωρίζετε καν. Μερικοί καλλιτέχνες μου έχουν αποκαλύψει ότι πάσχουν από το ίδιο πράγμα με εμένα, όμως δεν θα πω ποιοι είναι. Δεν θέλουν να το πουν δημοσίως, οπότε δεν θα το κάνω εγώ για αυτούς. Ήταν πάντως πολύ ενδιαφέρον για εμένα, αφού δεν περίμενα να το έχουν τόσοι πολλοί”, ολοκλήρωσε λέγοντας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα