Η Beyoncé αποκαλύπτει τη μάχη της με την ψωρίαση
Beyoncé
Credit: Beyoncé/Instagram

H Beyoncé προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση όπου αποκάλυψε τη μάχη της με την ψωρίαση.

Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι“, δήλωσε η σταρ στο Essence σε μια νέα συνέντευξη.

“Από το να περνάω την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου μέχρι τον πατέρα μου να εφαρμόζει λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για να θεραπεύσει την ψωρίαση μου – αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα“, συνέχισε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι παλεύει με την ασθένεια.

Η αυτοάνοση πάθηση προκαλεί στο σώμα υπερπαραγωγή νέων δερματικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φολιδωτά, φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής, στους αγκώνες, στα γόνατα και σε άλλα σημεία του σώματος.

“Οι συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις στα κομμωτήρια και τα κουρεία δημιουργούν μια αίσθηση κοινότητας για τους ανθρώπους που το βλέπουν ως ένα καταφύγιο από την καθημερινότητά τους”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Γι’ αυτούς είναι ένα μέρος για να νιώσουν όμορφα και να ξεσπάσουν, να γελάσουν, να μοιραστούν μυστικά και να μεταδώσουν σοφία. Είναι η πιο σταθερή συγκέντρωση της κοινότητας που έχουμε. Είναι τόσο σημαντικό ότι είναι ένα καταφύγιο“.

Η συνέντευξη της Beyoncé στο Essence έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τελικά ότι λανσάρει μια σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών με την ονομασία Cécred.

Έτσι πήρα το τέλος του ονόματός μου, Cé, και το έκανα την αρχή της λέξης sacred για να δημιουργήσω το Cécred”, μοιράστηκε.

“Από το κομμωτήριο της μητέρας μου, τις καθημερινές τελετουργίες με τον πατέρα μου και την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη μιας σειράς περιποίησης μαλλιών, το ταξίδι ήταν ακριβώς αυτό: Cécred“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα