Η Ashley Graham παραλίγο να χάσει τη ζωή της
@ashleygraham

Η Ashley Graham μίλησε ανοιχτά για μια πολύ τραυματική εμπειρία της.

Το διάσημο μοντέλο έχει φέρει στη ζωή τρία παιδιά μαζί με τον σύζυγο της, Justin Ervin. Τον 2χρονο Isaac και τα δίδυμα, Malachi και Roman, τα οποία γεννήθηκαν πριν από μερικούς μήνες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δημοσίευε πολλά στιγμιότυπα στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Μοιραζόταν με τους ακολούθους της τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, οπότε οι περισσότεροι πίστευαν ότι όλα κυλούσαν ομαλά. Ωστόσο, πρόσφατα η 34χρονη μητέρα αποκάλυψε τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Η Ashley Graham έδωσε μια σοκαριστική συνέντευξη στο Glamour.

Περιέγραψε τον δύσκολο τοκετό και αποκάλυψε ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή της εξαιτίας του. Λίγες στιγμές αφότου γέννησε τα δίδυμα λιποθύμησε στη μπανιέρα του σπιτιού της. Εκείνη τη στιγμή ένιωσε ένα ελαφρύ άγγιγμα στο μάγουλό της, το οποίο όπως τελικά αποδείχτηκε αργότερα μόνο ελαφρύ δεν ήταν. Κάποιος τη χαστούκισε δυνατά, ώστε να ξυπνήσει.

“Όταν κατάφερα να ξυπνήσω, κοίταξα γύρω μου. Όλοι μου έλεγαν ότι είμαι εντάξει και με καθησύχαζαν. Δεν ήθελαν να μου πουν κατευθείαν ότι είχα χάσει πολλά λίτρα αίματος. Δεν ήθελαν να μου πουν ότι μια από τις μαίες έπρεπε να με αναποδογυρίσει, να πιέσει το δάχτυλό της ακριβώς πάνω από το κόκαλο του κόλπου μου για να προσπαθήσει να σταματήσει την αιμορραγία”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Ashley αναγκάστηκε να μείνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι για τέσσερις συνεχόμενες μέρες και δεν μπορούσε να περπατήσει για μια εβδομάδα. Επιπλέον, έμεινε κλεισμένη στο σπίτι για σχεδόν δύο μήνες. Τα αγόρια της ευτυχώς είναι υγιέστατα.

“Οι μαίες ερχόντουσαν να με δουν κάθε μέρα, για να ελέγξουν αν είμαι καλά. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Πίστευαν ότι θα έχω ταραχτεί πάρα πολύ, επειδή αυτό που συνέβη ήταν πολύ τραυματικό. Εγώ όμως απλά τις ευχαριστούσα και εξηγούσα το πόσο ευγνώμων είμαι για αυτό το αληθινό θαύμα”, δήλωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα