Η Ashley Graham δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα αγόρια της
instagram/@ashleygraham

Η Ashley Graham έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι υπέροχα ειλικρινής σχετικά με τα θέματα μητρότητας από τότε που γέννησε τον γιο της, Isaac το 2020. Η μητέρα των τριών πλέον παιδιών σύστησε τους μικρότερους γιους της στον κόσμο με μια φωτογραφία της να θηλάζει.

«Τα αγόρια μου ήταν οι καλύτεροι δάσκαλοι και οι μεγαλύτερες υπενθυμίσεις ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα», έγραψε στη λεζάντα στο Instagram. «Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι γέννησης και μετά τον τοκετό σύντομα». Όσο για τα ονόματα των μικρών διδύμων, Malachi και Roman.

Η Graham γέννησε στις αρχές Ιανουαρίου και απολαμβάνει τη ζωή με την οικογένειά της τον τελευταίο μήνα. «Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενοι και υγιείς. Αφιερώνω λίγο χρόνο για να συνδεθώ με τον σύζυγό μου και τα τρία αγόρια μου, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα με όλους σας. Πολλή αγάπη”, είχε αναφέρει εκείνη την μέρα και όπως φαίνεται το να είναι μαμά της πηγαίνει πολύ!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα