Η Amy Schumer μιλά για την αλλαγή στο σώμα της
@amyschumer

Η Amy Schumer μίλησε ανοιχτά για την απώλεια βάρους της.

Η Αμερικανίδα stand-up κωμικός και ηθοποιός έχει αναφέρει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες με το σώμα της. Παρά την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό της, δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί ότι τα σημερινά στερεότυπα την επηρεάζουν. Έτσι τον περασμένο Ιανουάριο προέβη σε λιποαναρρόφηση, προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά και τώρα θέλησε να αποκαλύψει το λόγο, για τον οποίο έκανε αυτή την επέμβαση.

“Ήθελα απλά να μου αρέσει το σώμα μου. Δεν έχει να κάνει με κάποια ανάγκη να είμαι hot, γιατί ποτέ δεν ήμουν διάσημη για αυτό. Έφτασα όμως σε ένα σημείο που κουράστηκα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη” είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο Hollywood Reporter, η Amy.

“Η κοιλιά μου δεν θα άλλαζε ποτέ, κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής μου, όπως το να αρχίσω να τρώω ψητό κοτόπουλο ή να περπατάω. Ύστερα από την λιποαναρρόφηση, έφτασα τα 77 κιλά και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Όλοι όσοι εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα το κάνουν και εγώ ήθελα να είμαι αληθινή με αυτό” συνέχισε λέγοντας.

Μάλιστα, η 40χρονη σταρ είχε συζητήσει και στο παρελθόν για το ίδιο θέμα, με την Chelsea Handler. “Ήθελα να πω ότι έκανα λιποαναρρόφηση, διότι αν κάποιος με δει σε μια ταινία ή κάτι τέτοιο και σκεφτεί ότι μοιάζω λεπτότερη, πρέπει να ξέρει ότι οφείλεται στην επέμβαση που έκανα. Θέλω να να πω την αλήθεια” δήλωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα