Η Amy Schumer δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά από το αστείο της στα Oscars για την Kirsten Dunst
@amyschumer

Η φετινή απονομή των Oscars φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμα, και όχι για τις βραβεύσεις. Η Amy Schumer, μία εκ των παρουσιαστριών της βραδιάς, αποκάλυψε στο επεισόδιο του “The Howard Stern Show” ότι το αστείο της για την Kirsten Dunst είχε ως αποτέλεσμα απειλές θανάτου εναντίον της από άτομα που νόμιζαν ότι υπήρξε “ασέβεια” προς το πρόσωπό της. Η κωμικός μπέρδεψε την υποψήφια για Oscar ηθοποιό με κάποια seat filler (είναι εκείνοι που κατά την διάρκεια της τελετής κάθονται στην θέση του star όταν θέλει να πάει στην τουαλέτα) και την έδιωξε από τη θέση της, προς μεγάλη αμηχανία του συντρόφου της και επίσης υποψήφιου για βραβείο, Jesse Plemons.

Η Schumer εξήγησε στους αναστατωμένους θαυμαστές την επόμενη μέρα των Oscars ότι το αστείο με το κάθισμα «ήταν λίγο σκηνοθετημένο» και ότι η Dunst συμμετείχε σε αυτό. «Εκτιμώ την αγάπη σας για την Kirsten Dunst. Την αγαπώ και εγώ! Δεν υπήρξε καμία ασέβεια». Όπως είπε η κωμικός οι απειλές θανάτου που δεχόταν μετά από το αστείο ήταν εκτός ελέγχου.

«Ήταν τόσο κακοί που η Μυστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα του Los Angeles επικοινώνησε μαζί μου για το συγκεκριμένο θέμα. Τους είπα: Νομίζω ότι έχετε λάθος αριθμό. Είναι η Emy, όχι ο Will. Ο μισογυνισμός είναι απίστευτος!» σχολίασε.

Η ίδια είχε την ευλογία της Dunst για το αστείο πριν από τα Oscars, και φρόντισε επίσης να τα γνωστοποιήσει σε όλους τους ενδιαφερομένους εκ των προτέρων. Επικοινώνησε ακόμη και με τον Leonardo DiCaprio για το αστείο που τον αφορούσε να βγαίνει με νεότερες γυναίκες και ο ηθοποιός της απάντησε, «Προχώρα!». Όσο για το joke που αφορούσε τον Leo; «Έχει κάνει τόσα πολλά για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή και να αφήσει πίσω του έναν καθαρότερο, πιο πράσινο πλανήτη για τις φιλενάδες του!».

Εμείς ένα έχουμε να σχολιάσουμε, με τι έχει να ασχολείται και αυτό το LAPD!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα